Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Новости

Що потрібно знати про кольорові лінзи

Що потрібно знати про кольорові лінзи

Що потрібно знати про кольорові лінзи Кольорові лінзи є пристроєм, за допомогою якого можна одним рухом кардинально змінити зовнішність та імідж. В першу чергу люди звертають увагу на очі людини, і цілком у ваших силах зробити їх яскравішими та виразнішими, для чого і існує такий оптичний препарат, як кольорові лінзи. Як правило, кольорові лінзи призначені для декоративного ефекту, але є і медичні лінзи з діоптріями, які мають певний естетичний та косметичний ефект. Нагадуємо: перед використанням будь-яких контактних лінз, у тому числі відтінкових, необхідно проконсультуватися з окулістом. Які бувають кольорові контактні лінзи Кольорові лінзи для очей бувають наступних видів: Лінії відтінків. Такі вироби мають низьку пігментацію і не спотворюють природний малюнок райдужної оболонки, а роблять погляд яскравішим і сяючим; Кольорові лінзи. Мають вищий рівень пігментації, здатні візуально змінювати природний колір райдужної оболонки. Використовуються такі препарати для зміни іміджу та косметичного ефекту. Crazy лінзи. Даний вид лінз має щільну пігментацію та неприродне фарбування. Завдяки такому нанесенню фарби можна створювати ефект зміїних чи котячих очей, робити очі неприродно яскравими. Crazy-лінзи створюють далекий від натуральності ефект, тому їх краще використовувати для тематичних вечірок або карнавалів. Нюанси використання Догляд за кольоровими лінзами відрізняється від традиційних виробів. Такі лінзи необхідно зберігати у спеціальному контейнері, наповненому розчином. Також необхідно щодня їх обробляти та дотримуватись усіх правил носіння, наприклад, не можна такі вироби носити більше 8 годин, також їх не варто одягати у нічний час доби. Допускається доповнення діоптріями кольорових лінз, але такі препарати не застосовуються для корекції зору без операції і для лікування різних хвороб очей. Де придбати кольорові контактні лінзи в Україні Мешканці України можуть замовити кольорові лінзи в інтернет-магазині Sklad Linz, де представлений великий асортимент цієї продукції. ..

Одноденні лінзи

Одноденні лінзи

Одноденні лінзи Більшість людей зараз змінюють окуляри на лінзи. У них є багато плюсів: вищою стає гострота зору, чіткішою стає картинка, погляд стає привабливішим. І у виграші вони залишаються, бо багатьом просто окуляри не йдуть, псують зовнішній вигляд. Одноденні лінзи завойовують дедалі більшу популярність. Всі країни зараз використовують одноразові носові хусточки, одноразові шприци та багато іншого. І лінзи тому не залишилися осторонь. Спочатку з'явилися лінзи на 365 днів, потім шість місяців. І лише кілька років тому з'явилися лінзи короткострокової дії, одразу вони були на три місяці, а потім уже й на один. І ось нарешті з'явилися щоденні лінзи, які ви одягайте, прокинувшись вранці, а перед сном просто викидаєте. Наступного дня відкриваєте нову пару та все по колу. Зараз лінзи створюють із матеріалів, які 100% сумісні з вашою рогівкою ока. Такі лінзи виготовляє бренд Johnson&Johnson, Bausch&Lomb, Ciba Vision. Діапазон одноденної лінзи досягає до -12,0Д. На лінзах тривало використання осідає багато бактерій, які змушують ваші очі свербіти, набрякати. Незважаючи на те, що вони зберігаються в спеціальному розчині, він не завжди може знезаразити лінзу тривалого носіння. А ось у щоденних лінз є ряд переваг: Вони гнучкі, тонкі, мають високий ступінь киснепроникності. Від цього, якщо у вас чутливі очі, вони вам підійдуть найкраще. Легко доглядати за ними, точніше за ними доглядати і в усі не потрібно. Мав день — викинув і жодних зайвих проблем. Не треба згадати вранці, чи ви поклали їх у контейнер із розчином. Можна підбирати собі деякий час лінзи, викидаючи їх та одягаючи нові. Адже найчастіше не з першого разу можна підібрати саме ті, що підійдуть лише вам. Хто ж носить одноденні лінзи: Якщоу вас короткозорість чи, навпаки, далекозорість. Якщо ви плануєте подорож, дальню поїздку. Якщо ви працюєте на хімічному підприємстві, де виділяється багато шкідливих речовин. Якщоу вас невеликі проблеми із зором, і вам лінзи потрібні на певний час, наприклад, для роботи за комп'ютером або для читання книги. ..

Лінзи на 2 тижні

Лінзи на 2 тижні

Лінзи на 2 тижні Друзі, зараз у молоді та дітей через гаджети та комп'ютери поголовно зустрічаються проблеми із зором. Здавна батьки знають, що діти не люблять носити окуляри, коли йдеться про дитячий садок, школу, а також інститут. Молоді люди згодні носити окуляри вдома, де їх не бачать ровесники. Але що робити з поганим зором, коли йдеться про спілкування з однолітками, виступи на сцені або записи відеороликів? Тоді на допомогу приходять лінзи! Це чудова альтернатива очкам. Однак серед молодих людей популярні кольорові лінзи. Це навіть круто! Змінити колір та навіть розмір ока. А бонусом чудовий зір! Однак, потрібно розуміти, що популярні серед молоді кольорові корейські лінзи з небувалим терміном носіння (півроку) за якістю просто жахлива річ. Вони щільні, погано пропускають кисень, а через тривалий період носіння є ризик підхопити інфекції при неналежному догляді. Також на лінзах утворюються мікротріщини. Які можуть травмувати слизову очі чи накопичувати мікроби. Батьки, подбайте про зір ваших улюбленок! На сьогоднішній день найоптимальнішим варіантом у виборі лінз для постійного носіння стануть лінзи на два тижні. Зараз ринок пропонує нам двотижневі лінзи для носіння від різних виробників: - Акув'ю - Avaira - Biofinity - Aquamax - Sofclear - Prima Щось радити складно. Ціни, якість… Найкраще вибирати лінзи емпірично – тобто досвідченим шляхом. Адже двотижневий термін носіння зовсім невеликий. Можна користуватися лінзами різних виробників, щоб мати уявлення про плюси та мінуси цих фірм і підібрати для себе ідеальний варіант. І ще один лайфхак від мене особисто. Коли у дитини мінусовий зір (допустимо мінус 2 для носіння окулярів), то лінзи можна сміливо брати на 0,5 діоптрій менше, тобто хвилин 1,5. Якщо у вас поганий зір, то ви, напевно, помічали (або запитаєте у дитини), що при носінні лінз з такими ж діоптріями, як для окулярів, виникають неприємні відчуття в очах при перегляді гаджетів. Телефон, планшет, комп'ютер... При використанні будь-якого екранного пристрою, що знаходиться на відстані витягнутої руки, викликає непереборне бажання швидше зняти лінзи. Так. вдалину видно добре. Але зблизька дискомфорт. А от якщо взяти лінзи на 0,5 діоптрій менше, такого дискомфорту вже не буде. У принципі і вдалину нормально видно (трохи гірше можливо, ніж зазвичай) і поблизу неприємних відчуттів не виникне. Користуйтеся для здоров'я. ..

Карнавальні лінзи: особливості догляду

Карнавальні лінзи: особливості догляду

Карнавальні лінзи: особливості догляду Лінзи – це декоративні засоби контактної корекції. Вони забезпечують покращення чіткості зору та сприяють перетворенню зовнішності власника. Деякі спеціалізовані вироби також мають можливість часткової або повної зміни природного відтінку райдужної оболонки. Багато користувачів цікавить питання правильного догляду за кольоровими лінзами. Тут важливо розуміти, що ці вироби дійсно мають деякі особливості дезінфекції. Кольорові лінзи є справжньою знахідкою для людей, котрі не бояться проводити експерименти зі своєю зовнішністю. У складі цих медичних виробів є фарбуючий пігмент. Він дозволяє частково або повністю змінити природний колір райдужної оболонки ока. Існують моделі відтінків, призначені для власників очей світлого відтінку. Вони здатні посилювати натуральний відтінок райдужної оболонки і надавати погляду особливої ​​виразності. Для насиченішого відтінку розроблені кольорові лінзи. Вони мають здатність змінити навіть насичені відтінки райдужної оболонки. Новинкою на ринку офтальмологічної продукції є карнавальні лінзи. Вони створені для створення тематичного образу. Характерною рисою карнавальних лінз є оригінальний і найчастіше шокуючий малюнок. Клієнти, що люблять екстравагантність, можуть вибрати моделі, що світяться у променях ультрафіолету або вироби з вертикальною зіницею. Перед купівлею декоративних лінз обов'язково варто пройти консультацію офтальмолога. Лікар повинен надати рецепт із зазначенням необхідних для ваших очей параметрів. Спосіб догляду за офтальмологічними виробами залежить від їхнього типу, графіка заміни та особливостей експлуатації. Враховуйте, що наявність у виробі пігменту барвника не впливає на необхідність регулярного чищення. Загалом процедура догляду за кольоровими виробами відповідає стандартній. За одним винятком: не можна використовувати для їх дезінфекції розчин перекису водню. Ця речовина здатна пошкодити лінз, що міститься в структурі фарбуючого пігменту. Найкраще використовувати для очищення багатофункціональні розчини. У них містяться очищувальні, дезінфікуючі та зволожуючі речовини. ..

Контактні лінзи. Плюси і мінуси

Контактні лінзи. Плюси і мінуси

Контактні лінзи. Плюси і мінуси Наш час, коли комп'ютерні та інші електронні технології міцно увійшли до повсякденного життя кожної людини, погіршення зору стало великою проблемою для мільйонів людей. Дивлячись у гаджети, очі відчувають збільшене навантаження, а їхня здатність бачити ясно і чітко погіршується з кожним днем. Багато хто вже відчув на собі цю проблему і вирішує її найрізноманітнішими способами, від окулярів до лазерної корекції. За великим рахунком, найрозумнішим варіантом буде обмежити своє проведення часу, дивлячись на екрани, однак, часом це зробити не так просто. У таких випадках чергування роботи за комп'ютером та відпочинком, що виключає контакт із гаджетами – стане гарною підмогою для Ваших очей. Ну, а тим, у кого вже виникли проблеми із зором, краще використовувати окуляри або контактні лінзи. Про користь та шкоду останніх ми сьогодні й поговоримо. Насамперед слід зазначити, що контактні лінзи поділяються на: м'які та жорсткі; Коригувальні; Декоративні, створені для того, щоб змінити колір очей та їх малюнок. Найбільш вдалим варіантом можна вважати м'які одноденні лінзи, поводитися з якими дуже просто. Дізнатись детальну інформацію, а також придбати їх можна Тут, а якщо у Вас виникнуть будь-які питання, Ви завжди зможете отримати детальну інформацію у менеджерів магазину. Плюси використання контактних лінз.  Корекція зору відбувається у природний спосіб. Завдяки своїй будові вони повторюють рух зіниці, тим самим зберігаючи розміри поля зору. Також слід зазначити, що підвищується гострота зору. Ви можете жити повноціннішим життям: займатися будь-яким видом спорту, подорожувати… Контактним лінзам не страшні погодні умови, він не запітніють, на відміну від окулярів, а також не зашкодять Вашим очам у разі непередбачених обставин. Завдяки широкій гамі кольорів та різновидів, ви можете змінити свій вигляд, оскільки очі – перше, на що люди звертають увагу під час розмови. Мінуси контактних лінз. Зазначимо, що більшість мінусів виникає через непарильне або недбале їх використання, адже людина сама їх встановлює і проводить необхідні процедури. Щоб одягати лінзи вранці і знімати ввечері - необхідно призвичаїтися, так що запасіться терпінням. Можуть викликати дискомфорт, оскільки очі кожної людини, незважаючи на загальні характеристики, індивідуальні. Що ж, бажаємо Вам визначитися з вибором і жити більш повноцінним життям, якщо Ваш зір почав слабшати.     ..

Контактні лінзи на півроку

Контактні лінзи на півроку

Контактні лінзи на півроку В еру високих технологій важко зберегти ідеальний зір, адже кожен з нас проводить дуже багато часу перед екранами смартфонів та моніторами комп'ютерів, тому все частіше зустрічаються люди, що носять окуляри або лінзи. Однак перші можуть завдавати ряду незручностей, а другі часто б'ють по гаманцю. Відмінним виходом можуть стати контактні лінзи на 6 місяців завдяки доступній ціні та великому терміну експлуатації. Особливості використання Говорячи про особливості подібних лінз, варто відразу відзначити деякі важливі моменти. По-перше, довготривалі лінзи можуть мати термін носіння і до 12 місяців, проте зношування відбувається приблизно за півроку, саме тому найоптимальнішим варіантом є лінзи на 6 місяців. По-друге, крім спеціального розчину потрібно проводити додаткове очищення і робити це потрібно частіше та ретельніше, ніж із звичайними двотижневими лінзами. Серед інших особливостей слід згадати відмінну жорсткість довгострокових лінз. Це дозволяє збільшити опірність пошкоджень, але забезпечує трохи менш комфортне носіння. Негативні моменти: низька киснепроникність; Невеликий вміст вологи. Тому лінзи необхідно носити трохи більше 10 годин на добу. На ніч їх слід знімати, щоб очі відпочили та наситилися киснем. Крім іншого, рекомендується відразу записати дату початку використання, щоб точно знати, коли потрібно купувати нову пару лінз. Догляд Для забезпечення здоров'я ваших очей обов'язково слід дотримуватись рекомендацій лікаря та правил ходу за контактними лінзами. Так, як уже говорилося раніше, за довгостроковими лінзами потрібен ретельніший догляд, що вимагає додаткових витрат. Важливо пам'ятати, що при недостатньому догляді ви ризикуєте отримати інфекційні захворювання та алергічні реакції. Отже, обробка лінз здійснюється виключно призначеним для цього розчином. Не варто промивати лінзи звичайною водою або будь-якими іншими рідинами. Також перед взаємодією чи обробкою варто протерти руки антисептиком та насухо витерти. Лінзи слід очищати щодня дезінфікуючим розчином. Періодично, по можливості раз на тиждень варто проводити ферментну обробку. Для цього підійдуть ензимні пігулки. Для усунення мікробів рекомендується застосовувати пероксидні системи. Умови зберігання не відрізняються від звичайних лінз. Використовуйте закритий контейнер із спеціальною рідиною. Переваги Що стосується переваг довгострокових лінз, то вони куди більш вагомі та численні, ніж недоліки. Вигода. Навіть з урахуванням додаткових засобів догляду, довгострокові лінзи з великим відривом виграють у короткострокових. Тривалий термін експлуатації. Вам більше не доведеться регулярно відвідувати аптеки та рахувати дні до приходу лінз у непридатність. Стійкість до пошкоджень завдяки щільнішому матеріалу. Що зрештою? Якщо вас втомили вічні проблеми носіння окулярів або вартість «одноденок», то вам дійсно варто більше дізнатися про довгострокові лінзи і задуматися про їх ..

10 порад для тих, хто вдягає контактні лінзи вперше

10 порад для тих, хто вдягає контактні лінзи вперше

10 порад для тих, хто вдягає контактні лінзи вперше Перехід від традиційних окулярів до контактних лінз може здатися захоплюючим. Але це також може здатися складним завданням. Якщо ви носите контактні лінзи вперше, ви можете відчувати страх. Зрештою, ви маєте справу з вашим найціннішим і найважливішим почуттям: зір. Для першого разу оптимальний вибір це лінзи на 6 місяців. Незважаючи на те, що контакти виявилися безпечними при правильному використанні, важливо зрозуміти, як використовувати їх відповідально. Ми відкриваючи 10 порад, які потрібно знати, щоб носіння контактних лінз було вам зручним. 1. Зберігайте спокій Ви вперше вставили контактну лінзу? Чи не звертайте уваги на міфи! Для тих, хто погано знайомий з контактами, часто непокоїть те, що контакт застряє або губиться в оці. Але втрачений об'єктив фізично неможливий. У задній частині ока є мембрана, яка не пускає лінзу далі, ніж належить. Тож твої очі в безпеці. 2. Мийте руки Коли справа доходить до вставки контактів, завжди обов'язково ретельно мийте руки перед процедурою. Уникайте жирного та ароматного мила. Ці хімічні речовини можуть прилипнути до вашої лінзи і зрештою у вашому оці. Також обов'язково повністю висушіть руки перед тим, як одягати лінзи. 3. Розташуйте об'єктив правильно. Якщо ви вперше користуєтеся лінзами, ви можете не помітити, що ваша контактна лінза навмисне. Хитрість полягає в тому, щоб обережно помістити лінзу на палець. Переконайтеся, що він має форму чашки і піднесіть його до ока. Якщо контакт утворює просту U-подібну форму, він у правильному положенні. 4. Розробіть рутину. Одна з найпоширеніших проблем, у яких повідомляють новачки, — забувати, який контакт у яке око. Щоб цього уникнути, розробте свою послідовність так ви встановите свої лінзи без проблем. 6. Замінити як зазначено. Не піддавайтеся спокусі носити ваші контакти поза запланованими термінами. Навіть щоденні одноразові контакти можуть залишатися свіжими та адекватними після закінчення 24-годинного періоду. Але важливо утилізувати лінзи відповідно до інструкцій. Кожен тип лінз матиме строгий період використання і важливо не виходити за його межі. 7. НЕ обполіскуйте лінзи водою. Насправді краще уникати попадання води на лінзи, навіть коли приймаєте душ або плаваєте. Вода може містити бактерії, які шкідливі для очей та можуть призвести до інфекції. 8.Використовуйте правильний розчин для очищення контактів Обов'язково використовуйте свіжий розчин при кожному чищенні та промивайте лінзи та їх чохол для них. Ваш оптометрист надасть вам належні інструкції з очищення в залежності від типу лінз, які ви вибрали. 9. Будьте чесні із собою Якщо ви не можете дотримуватися процедур очищення та зберігання, будьте чесні з собою! Завжди існують інші варіанти. Ви можете вибрати одноразові лінзи, призначені лише для щоденного використання. Це виключає необхідність чищення та зберігання. Отже, наприкінці дня ви можете просто викинути їх. 10. Зв'яжіться з..

Які кольорові контактні лінзи краще вибрати

Які кольорові контактні лінзи краще вибрати

Які кольорові контактні лінзи краще вибрати Лінзи - це дуже зручний спосіб корекції зору. Багато людей із задоволенням користуються контактними лінзами тому, що дозволяють жити активним життям і нічого не відмовляти. Усім, хто зіткнувся з проблемами із зором, маємо пам'ятати, що самостійно обирати не рекомендується. Бо тільки фахівець повинен виконувати призначення та виписувати контактні лінзи.  Здебільшого лікарі рекомендують своїм пацієнтам м'які контактні лінзи. А все тому, що вони найбільш зручні та безпечні. Виготовляються із силікон-гідрогеля або гідрогелю. Але найзручнішими та комфортнішими є м'які одноденні. Вони не вимагають особливого догляду та не завдають незручностей для очей. Єдиним мінусом одноденних контактних лінз є їхня висока вартість. Жорсткі контактні лінзи прописуються за певних проблем із зором. Вони також добре пропускають повітря, але приносять дискомфорт при носінні. Однак відмінно коригують зір і допомагають позбутися багатьох захворювань. Особливо вони підходять для корекції зору у дітей, оскільки операції на очі дітям не проводяться. Контактні лінзи потрібно правильно підбирати, оскільки неправильно підібрані контактні лінзи можуть завдати шкоди здоров'ю. Саме тому лікар може займатися призначенням контактних лінз. Навіть якщо питання стосується декоративних, тільки лікар може робити призначення та рекомендації. Саме тому не слід займатися підбором самостійно, навіть на короткий термін. Колір очей передається людині у спадок. На жаль, не всі люди задоволені своїм кольором очей. І ще недавно люди і мріяти не могли про те, щоб щодня змінювати свій колір очей. Але завдяки відтінковим контактним лінзам кожен бажаючий може отримати колір, про який він мріє. Багато хто з побоюванням ставиться до вибору контактних лінз, оскільки не знає, як виглядатимуть очі з такими лінзами. Але тепер для цього існують спеціальні комп'ютерні програми, які дозволяють наочно побачити, як виглядатимуть очі після відтінкових контактних лінз. Відтінкові контактні лінзи бувають із корекцією 0, і навіть з діоптріями. Це подвійно зручно для тих, хто страждає на проблеми зі зором і в той же момент хоче змінити колір очей. Не слід побоюватися за стан очей, використовуючи відтінкові контактні лінзи. Вони абсолютно безпечні та зручні при носінні. Найголовніше, дотримуватися правил догляду. Купувати відтінкові контактні лінзи рекомендується у спеціальних салонах оптики. Насамперед тому, що в салонах пропонуються лише якісні лінзи. А також перед покупкою будь-якого бажаючого буде можливість отримати консультацію лікаря-офтальмолога. Особливо така консультація буде важливою для тих, хто вперше стикається з ними. Не варто купувати свої перші контактні лінзи. Бо невідомо, як ваші очі відреагують на це. Тільки якщо ви вже просунутий користувач лінз, ви можете купити лінзи в мережі. ..

Як вибрати контактні лінзи?

Як вибрати контактні лінзи?

Як вибрати контактні лінзи? Вибір контактних лінз залежить від кількох факторів. Найголовнішим, звичайно, є дефект зору. Крім того, варто подумати, чи ви хочете підкреслити колір очей, чи вмієте ви правильно доглядати лінзи або волієте викинути їх після дня носіння. Існує безліч параметрів, що характеризують окремі типи лінз. Однак пам'ятайте, що ви повинні ухвалити це важливе рішення разом зі своїм офтальмологом. Купити лінзи в Україна ви можете, відвідавши спеціалізований магазин контактних лінз. Які протипоказання до носіння лінз? Дуже важливим питанням, яке потрібно обговорити з лікарем, є протипоказання до носіння контактних лінз. Цей метод корекції зору може вам не підійти, якщо: ви не можете або не хочете виконувати всі процедури, пов'язані з їх використанням та обслуговуванням, у вас є проблеми зі здоров'ям, через які встановлення або зняття лінз іноді буває проблематичною, наприклад, артрит пальців, у вас є захворювання, яке може перешкоджати носінню лінз, наприклад, нестабільний діабет, гіпертиреоз, алергія, астма або інше хронічне респіраторне захворювання у вас сухі очі, проблеми з рогівкою (включаючи рецидивні інфекції), синдром Шегрена. Які лінзикупити? Існують різні типи лінз і вибір лінз залежить від типу порушення зору. Для астигматиків найкраще підходять торичні лінзи, для короткозорих і далекозорих підходять сферичні або асферичні лінзи, для людей, які мають проблеми із зором близьких або далеких об'єктів, ідеально підходять прогресивні лінзи. Офтальмолог обов'язково підбере вам відповідний тип. Ви повинні вибрати найбільш зручний спосіб носіння. Вибір лінз по тривалості використання: одноденні лінзи - не вимагають особливого догляду, тому що вони викидаються після одного дня носіння, двотижневі, місячні, квартальні лінзи — у цьому випадку одна пара лінз призначена для використання у певний час, але ви повинні не забувати знімати їх щодня, промивати спеціальною рідиною та зберігати у спеціальній коробці, через 14 днів, місяць чи квартал потрібно замінити лінзи на нові , лінзи постійного носіння, тобто. «день і ніч» - це хороший вибір для вас, якщо ви не хочете не забувати знімати лінзи перед сном - завдяки використанню сучасних технологій ці лінзи дозволяють більше повітря, тому вони безпечні при безперервному використанні (зазвичай 6-7 днів). В даний час на ринку представлений величезний вибір лінз, у тому числі кольорові лінзи (які змінюють або підкреслюють колір очей) або зволожуючими властивостями. Іноді буває складно вибрати лінзи, тому якщо вам складно спочатку вирішити, ви можете купити індивідуальні контактні лінзи, щоб дізнатися, які з них найбільш зручні для вас. ..

Контактні крейзі карнавальні лінзи

Контактні крейзі карнавальні лінзи

Контактні крейзі карнавальні лінзи Ви запланували похід на наймоднішу костюмовану тематичну вечірку століття, але ніяк не можете визначитися з чином, у якому постанете перед поважною публікою? Вітаю, ви входите до тих сімдесяти відсотків гостей, які так само страждають від мук вибору. Мало хто починає планувати свій костюм для хеллоуїнського чи різдвяного карнавалу за місяць та більше до проведення самого заходу. Поки вечірка перебуває у вельми пристойній календарній віддаленості, переважна більшість людей думає: «Як до діла дійде, тоді й думатиму. Встигне!» Насправді ж виявляється, що ні, не «встигається». І багато костюмів вигадуються і робляться в останній вечір перед заходом. Тому так багато зазвичай на таких вечірках кішечок (досить купити вушка, хвіст і намалювати вуса), зайчиків (аналогічно) та маскованих супергероїв (їхні костюми та маски продаються практично у всіх спеціалізованих магазинах). А чого варто було продумати костюм хоча б за пару тижнів до заходу. Адже для того, щоб придумати унікальний, яскравий образ особливих зусиль, що запам'ятовується, докладати не потрібно. Достатньо погортати комікси, подивитися картинки в інтернеті, перебрати в пам'яті улюблені фільми, потім, зупинившись на комусь конкретно, потихеньку відтворити його зовнішній вигляд. Очі в нього були такі? Отже, вперед до магазину підбирати та купувати кольорові контактні лінзи. Костюм ось такий? Кроком марш на пошуки його складових. Важливо не забути і про всякі дрібні аксесуари та «фішечки» — хтось тягає з собою гігантський пістолет-меч (знайди його чи зроби!), хтось усюди розкидає картки з джокерами (запасися спеціальною колодою або зроби її сам), у когось на всіх предметах наклеєно смайлики. Загалом, розробити та створити цікавий образ зовсім не складно. Головне не скупитися на час та необхідні придбання. Згодом це сторицею окупиться підвищеною увагою до вашої персони на вечірці та захопленими відгуками в блогах та інших онлайнових журналах наступного дня.   ..

Контактні лінзи та дієта

Контактні лінзи та дієта

Контактні лінзи та дієта Часто надмірна вага дає дуже багато порушень у здоров'ї. Найчастіше цей зір. Ми починаємо носити окуляри, які звичайно ж не такі зручні як лінзи. Так звикати до них складніше, але потім коли ви звикнете. Ви їх вже нема на що не проміняєте. Головне це підібрати найбільш якісні контактні лінзи за прийнятною ціною. Відмінний ресурс із величезною лінійкою різних лінз. Багато людей, у яких проблема із зайвою вагою та зором, часто ставлять собі питання, а яка дієта найефективніша? Відповіді це питання немає, адже кожна людина індивідуальний, одного буде ефективна одна дієта, а іншого вона принесе бажаного ефекту. Дієта на чорносливі гарантує позитивний результат у більшості випадків. Чорнослив містить мало калорій, має проносну дію, великий вміст кальцію та багато інших мікроелементів. Це чудово впливає на ваші очі. Насамперед, така дієта виведе шлаки з організму, покращить роботу серця. Якщо вірити більшості пацієнтів, які випробували дієту на практиці, вона швидко приносить позитивний результат. Є спеціальне меню, і якщо ти будеш слідувати йому, то зможеш досягти позитивного результату. День перший: - на сніданок варене куряче яйце, грейпфрут, склянка чаю, 2 чорносливи; - на обід тарілку борщу без картоплі, 8 чорносливів, 2 волоських горіхи, невеликий шматок чорного хліба; - на вечерю яйце курки варене, 200 г запеченої риби, апельсин, склянка чаю. День другий: - На сніданок 50 грам сиру, 2 чорносливу; - на обід борщ без картоплі, 50 г чорного хліба, 100 г вареної яловичини; - на вечерю салат з овочів, 4 чорносливи. День третій - на сніданок бутерброд з вареною ковбасою та сиром та 3 чорносливи; - на обід суп з овочів, 50 г чорного хліба, помідор 2 чорносливу; — на вечерю склянку молока, 50 г чорного хліба 5 чорносливів. День четвертий - На сніданок половину склянки каші вівсяної на молоці 4 чорносливу; - На обід тарілка борщу, 50 грам чорного хліба, огірок, 2 чорносливи; - На обід чорний хліб з шинкою, 30 грам родзинок 6 чорносливів. Якщо правильно дотримуватися цієї дієти, то результат не змусить себе довго чекати. Потрібно просто запастись терпінням, і гарна постать буде винагородою за твої старання.   ..

Контактні лінзи у Україна

Контактні лінзи у Україна

Контактні лінзи у Україна Контактні лінзи - це відмінний вибір практично для всіх, хто потребує корекції зору і не хоче носити окуляри повний робочий день або проходити операцію Ви не впевнені щодо контактних лінз? У цій статті будуть докладно описані матеріали для контактних лінз, конструкції та функції контактних лінз та навіть нові формати контактних лінз. Після чого замовити контактні лінзи можна буде на сайті на кліку. Матеріали для контактних лінз Перший вибір при розгляді контактних лінз це те, який матеріал лінз найкраще задовольнить ваші потреби. Існує п'ять типів контактних лінз, залежно від типу матеріалу лінз, з якого вони виготовлені: М'які лінзи виготовляються з гелеподібних, що містять воду пластмас, які називаються гідрогелями. Ці лінзи дуже тонкі та гнучкі та відповідають передній поверхні ока. Гідрогелеві лінзи, що з'явилися на початку 1970-х років, зробили носіння контактних лінз набагато популярнішим, тому що вони, як правило, відразу ж стають зручними. Єдиною альтернативою на той час були жорсткі контактні лінзи із пластику. На адаптацію до лінз зазвичай витрачалися тижні, і багато людей не могли успішно їх носити. Силіконові гідрогелеві лінзи-це вдосконалений тип м'яких контактних лінз, які є більш пористими, ніж звичайні гідрогелеві лінзи, і дозволяють ще більшій кількості кисню досягати рогівки. У Газопроникні лінзи – це жорсткі контактні лінзи, які виглядають та відчуваються як лінзи, але є пористими та пропускають кисень через них. Оскільки вони проникні для кисню, лінзи можуть бути ближче до ока. З моменту появи в 1978 році газопроникні контактні лінзи по суті замінили непористі контактні лінзи. Контактні лінзи часто забезпечують гостріший зір, ніж м'які та силіконові гідрогелеві контакти, особливо якщо у вас астигматизм. Зазвичай потрібно деякий час, щоб ваші очі звикли до газопроникних лінз, коли ви вперше починаєте їх носити, але після цього початкового періоду адаптації більшість людей вважають, що лінзи так само зручні, як лінзи гідрогелів. Гібридні контактні лінзи призначені для забезпечення комфорту при носінні, який суперничає з м'якими або силіконовими лінзами гідрогелевими в поєднанні з кристально чистою оптикою газопроникних лінз. Гібридні лінзи мають жорстку газопроникну центральну зону, оточену «спідницею» із гідрогелевого або силіконового гідрогелевого матеріалу. Попри ці особливості. Лінзи виготовлені з прозорого жорсткого пластику, званого поліметилметакрилатом, який також використовується як заміна скла в вікнах, що не б'ються. Лінзи мають відмінну оптику, але вони не пропускають кисень до ока і можуть бути важкими для адаптації.     ..

Види кольорових контактних лінз

Види кольорових контактних лінз

Види кольорових контактних лінз Для тих, хто вперше стикається з контактними лінзами, буде корисно дізнатися про найпопулярніші фірми, які займаються виробництвом. Коротко варто розповісти про кожну фірму. Неймовірна ціна на ELITE lens Одні з найпопулярніших контактних лінз. Єдиний недолік - це висока ціна. Але, в іншому вони просто ідеальні. Вони мають блакитний відтінок, який дозволяє їх легко знайти у контейнері. До того ж, ці лінзи відмінно пропускають кисень і найчастіше не викликають захворювань слизової. Proclear Вони підійдуть для тих, хто страждає на алергію. Вони досить тонкі та комфортні при носінні. Вони пропускають кисень і не викликають роздратування. Biomedics Досить популярна фірма-виробник. Вони містять високий рівень вологи, а також захищають слизову оболонку очей від ультрафіолетових випромінювань. Багато споживачів відзначають комфортність цих контактних лінз. Fresh Look Це контактні лінзи, які поєднують у собі відразу кілька функцій. Вони коригують далекозорість і при цьому допомагають змінити відтінок очей. Особливо великою популярністю ці лінзи мають жінки. Air Optix Силіконові , що пропускають кисень і не доставляють дискомфорту. Завдяки своїм властивостям очі в цих лінзах не втомлюються і не болять. Придбати ці  можна у спеціальних магазинах. VizoTeque Supreme Лінзи цієї фірми особливо підійдуть для людей із чутливою слизовою оболонкою. Вони виготовлені із силікону. Вони пропускають кисень, так як коні тонкі. А ще в них міститься гіалуронова кислота. Вона не тільки зволожує слизову, а й робить носіння комфортнішим. На сьогоднішній день на ринку контактних лінз є величезна кількість товару. Щоб простіше було орієнтувати у всьому цьому розмаїтті, ознайомтеся із класифікацією. За періодом періодичної заміни: одноденні; двотижневого застосування; які можна використовувати протягом 1 місяця квартального носіння; класичні (термін експлуатації 6-9 місяців). Режим використання: Денні лінзи. Їх можна використовувати протягом 7-10 годин. Важливо пам'ятати, що на ніч їх треба знімати; Пролонгованого використання. Ці лінзи рекомендується носити від 1 до 7 діб. Їх можна не знімати навіть на ніч; За якістю використовуваного матеріалу поділяються на: м'які; Жорсткі; Лінзи особливого дизайну та призначення: сферичні. Такий дизайн мають класичні контактні лінзи. асферичні. Ці лінзи мають покращені оптичні характеристики. торичні. Підходять для коригування астигматизму. Мультифокальні. Ці лінзи оснащені кількома зонами з різноманітною силою оптики. Їх використовують для коригування пресбіопії. ортокератологічні. Їх використовують лише у нічний час. Вони необхідні поліпшення зору вдень. терапевтичні. Вони застосовуються, щоб захистити поверхню рогівки ока. Особливо вони ефективні після хірургічних операцій. Кольорові декоративні; Карнавальні (crazy).   ..

Як звикнути до носіння контактних лінз

Як звикнути до носіння контактних лінз

Як звикнути до носіння контактних лінз Користуватися м'якими контактними лінзами (МКЛ) дуже зручно, вони не пітніють від перепаду температур, не займають багато місця в сумці, вранці одяг і цілий день чудовий зір. Але майже чверть пацієнтів відмовляються від їхнього носіння через те, що їхні очі не змогли звикнути до МКЛ, або людині було незручно знімати або одягати їх. Багато хто просто не може подолати адаптаційний період. Але контактні лінзи потрібно починати носити поступово, адже Еверест підкорюють не одразу. Але всі люди різні та адаптаційний період може проходити у кожного по-своєму та займати різний період часу. В основному адаптація пов'язана з тим, що очі не мають своїх кровоносних судин, тому око поповнюється киснем прямо з повітря, а носіння МКЛ перешкоджає природному процесу. Для організму це великий стрес, деякі люди можуть знепритомніти. Рогівка поступово звикає до нестачі повітря та адаптується, переходячи з аеробного типу «дихання» на анаеробне. У процесі адаптації можна виділити два періоди: Початковий; Стійкий. При початковому періоді пацієнтові досить складно звикнути до носіння лінз, у цей період люди частіше від них відмовляються. При стійкому періоді рогівка поступово починає звикати до стресу і дискомфорт при носінні зменшується. У зв'язку з тим, що сльоза у чоловіків частіше переважно «кисла», то вони частіше зазнають печіння при носінні КЛ, чоловікам рекомендується закопувати очі розчинами, які називаються «штучна сльоза». Для звикання рекомендується скористатися такою схемою поступового збільшення часу носіння: перші 2-3 дні КЛ носяться від півгодини, збільшуючи час до 1,5 години щодня; наступні 3-4 дні час збільшується до 3 годин на добу; далі протягом тижня поступово продовжувати час до 5 годин; весь наступний час додаєте по одній годині щодня, доводячи час їхнього носіння до 10 годин. Перед тим як купити контактні лінзи, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем. Пам'ятайте, що всі індивідуальні, якщо ви починаєте відчувати дискомфорт – знімайте лінзи. Навіть якщо очі не втомилися, все одно знімайте МКЛ, рогівка має відпочити і насититися киснем. Якщо очі починають втомлюватися, то робіть перерви в 1-2 дні, а також збільшуйте час у повільному темпі. Обов'язково знімайте їх на ніч, навіть якщо вони призначені для сну! При надяганні та зніманні лінз обов'язково мийте руки, добре промивайте лінзи, після їх зняття та змінюйте засіб для лінз у контейнері. Як показує практика офтальмологів, процес адаптації багато в чому залежить від мотивації пацієнта, якщо він має намір носити лінзи в Україні, то він швидко до них звикає. Ваш лікар-офтальмолог обов'язково має пояснити правила користування лінзами.   ..

Лінзи чи окуляри – що краще?

Лінзи чи окуляри – що краще?

Лінзи чи окуляри – що краще? Декілька років тому більшість людей, які мали поганий зір, носили виключно окуляри. Але завдяки розвитку технологій все змінилося, і тепер ви можете замінити незручні очки на контактні лінзи. Вони мають кілька переваг, завдяки яким їх використовують у всьому світі. Оптичні лінзи витісняють окуляри, і це цілком нормальне явище. Тільки уявіть, скільки незручностей виникає при носінні цього аксесуара - вони постійно труть і тиснуть, запітніють. Доглядати за окулярами потрібно дуже ретельно, тому що навіть найменша порошинка завадить вам відтворити повну картинку зображення. Лінзи в інтернет-магазині хорошої якості можна замовити через Інтернет. Навіщо всі ці незручності, якщо можна придбати контактні лінзи? Повірте, випробувавши їх на собі хоча б раз, ви не зможете більше одягнути окуляри. Вам більше не доведеться постійно протирати окуляри і носити з собою важкий футляр. Контактні лінзи – це новинка, яка підкорила світовий ринок. Купити лінзи можна за кілька хвилин, але для цього ви повинні знати їх розмір. Переваги контактних лінз у порівнянні з окулярами: вони створюють яскраву та якісну картинку на сітківці підвищують гостроту вашого зору збільшують поле зору сприяють поліпшенню периферійного та бінокулярного зору зменшують зорову втому та збільшують працездатність очей Якщо ви правильно доглядатимете контактні лінзи, ви зможете насолоджуватися якісною корекцією зору. Вони допоможуть відновити зір без будь-яких спотворень, чого не можна сказати навіть про найдорожчі окуляри. Контактні лінзи дозволять вам вести активніше життя, займатися будь-якими видами спорту. Якщо окуляри практично не мають протипоказань, з лінзами все по-іншому. У деяких випадках лікар може заборонити носити їх, наприклад при запальних процесах або синдромі «сухого ока». Одягати їх рекомендується тим, хто страждає на короткозорість або далекозорість високого ступеня, вони допоможуть покращити гостроту і якість вашого зору. Також не обійтися без контактних лінз і тим, у кого непереносимість очкової корекції або при різниці рефракції очей більше ніж 2,5 діоптрій. До того ж, окуляри часто ламаються, натирають і десь губляться. Як бачите, лінзи в Україна мають багато переваг.  Завдяки використанню лінз вам не доведеться турбуватися про безліч незручностей, які виникають при носінні окулярів. Тепер якісну корекцію зору забезпечать сучасні контактні лінзи, які є абсолютно невидимими. Зверніться до лікаря та підберіть ті лінзи, які підійдуть вам за всіма необхідними параметрами.   ..