Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Карнавальні лінзи: особливості догляду

Карнавальні лінзи: особливості догляду

Карнавальні лінзи: особливості догляду

Лінзи – це декоративні засоби контактної корекції. Вони забезпечують покращення чіткості зору та сприяють перетворенню зовнішності власника. Деякі спеціалізовані вироби також мають можливість часткової або повної зміни природного відтінку райдужної оболонки. Багато користувачів цікавить питання правильного догляду за кольоровими лінзами. Тут важливо розуміти, що ці вироби дійсно мають деякі особливості дезінфекції.

Кольорові лінзи є справжньою знахідкою для людей, котрі не бояться проводити експерименти зі своєю зовнішністю. У складі цих медичних виробів є фарбуючий пігмент. Він дозволяє частково або повністю змінити природний колір райдужної оболонки ока.

Існують моделі відтінків, призначені для власників очей світлого відтінку. Вони здатні посилювати натуральний відтінок райдужної оболонки і надавати погляду особливої ​​виразності.

Для насиченішого відтінку розроблені кольорові лінзи. Вони мають здатність змінити навіть насичені відтінки райдужної оболонки.

Новинкою на ринку офтальмологічної продукції є карнавальні лінзи. Вони створені для створення тематичного образу. Характерною рисою карнавальних лінз є оригінальний і найчастіше шокуючий малюнок.

Клієнти, що люблять екстравагантність, можуть вибрати моделі, що світяться у променях ультрафіолету або вироби з вертикальною зіницею.

Перед купівлею декоративних лінз обов'язково варто пройти консультацію офтальмолога. Лікар повинен надати рецепт із зазначенням необхідних для ваших очей параметрів.

Спосіб догляду за офтальмологічними виробами залежить від їхнього типу, графіка заміни та особливостей експлуатації. Враховуйте, що наявність у виробі пігменту барвника не впливає на необхідність регулярного чищення. Загалом процедура догляду за кольоровими виробами відповідає стандартній. За одним винятком: не можна використовувати для їх дезінфекції розчин перекису водню. Ця речовина здатна пошкодити лінз, що міститься в структурі фарбуючого пігменту.

Найкраще використовувати для очищення багатофункціональні розчини. У них містяться очищувальні, дезінфікуючі та зволожуючі речовини.