Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Лінзи на 2 тижні

Лінзи на 2 тижні

Лінзи на 2 тижні

Друзі, зараз у молоді та дітей через гаджети та комп'ютери поголовно зустрічаються проблеми із зором. Здавна батьки знають, що діти не люблять носити окуляри, коли йдеться про дитячий садок, школу, а також інститут. Молоді люди згодні носити окуляри вдома, де їх не бачать ровесники.

Але що робити з поганим зором, коли йдеться про спілкування з однолітками, виступи на сцені або записи відеороликів? Тоді на допомогу приходять лінзи!

Це чудова альтернатива очкам. Однак серед молодих людей популярні кольорові лінзи. Це навіть круто! Змінити колір та навіть розмір ока. А бонусом чудовий зір! Однак, потрібно розуміти, що популярні серед молоді кольорові корейські лінзи з небувалим терміном носіння (півроку) за якістю просто жахлива річ. Вони щільні, погано пропускають кисень, а через тривалий період носіння є ризик підхопити інфекції при неналежному догляді. Також на лінзах утворюються мікротріщини. Які можуть травмувати слизову очі чи накопичувати мікроби.

Батьки, подбайте про зір ваших улюбленок! На сьогоднішній день найоптимальнішим варіантом у виборі лінз для постійного носіння стануть лінзи на два тижні.

Зараз ринок пропонує нам двотижневі лінзи для носіння від різних виробників:

  1. - Акув'ю
  2. - Avaira
  3. - Biofinity
  4. - Aquamax
  5. - Sofclear
  6. - Prima

Щось радити складно. Ціни, якість…

Найкраще вибирати лінзи емпірично – тобто досвідченим шляхом. Адже двотижневий термін носіння зовсім невеликий. Можна користуватися лінзами різних виробників, щоб мати уявлення про плюси та мінуси цих фірм і підібрати для себе ідеальний варіант.

І ще один лайфхак від мене особисто. Коли у дитини мінусовий зір (допустимо мінус 2 для носіння окулярів), то лінзи можна сміливо брати на 0,5 діоптрій менше, тобто хвилин 1,5. Якщо у вас поганий зір, то ви, напевно, помічали (або запитаєте у дитини), що при носінні лінз з такими ж діоптріями, як для окулярів, виникають неприємні відчуття в очах при перегляді гаджетів. Телефон, планшет, комп'ютер... При використанні будь-якого екранного пристрою, що знаходиться на відстані витягнутої руки, викликає непереборне бажання швидше зняти лінзи.

Так. вдалину видно добре. Але зблизька дискомфорт.

А от якщо взяти лінзи на 0,5 діоптрій менше, такого дискомфорту вже не буде. У принципі і вдалину нормально видно (трохи гірше можливо, ніж зазвичай) і поблизу неприємних відчуттів не виникне.

Користуйтеся для здоров'я.