Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Які кольорові контактні лінзи краще вибрати

Які кольорові контактні лінзи краще вибрати

Які кольорові контактні лінзи краще вибрати

Лінзи - це дуже зручний спосіб корекції зору. Багато людей із задоволенням користуються контактними лінзами тому, що дозволяють жити активним життям і нічого не відмовляти. Усім, хто зіткнувся з проблемами із зором, маємо пам'ятати, що самостійно обирати не рекомендується. Бо тільки фахівець повинен виконувати призначення та виписувати контактні лінзи.

 Здебільшого лікарі рекомендують своїм пацієнтам м'які контактні лінзи. А все тому, що вони найбільш зручні та безпечні. Виготовляються із силікон-гідрогеля або гідрогелю. Але найзручнішими та комфортнішими є м'які одноденні. Вони не вимагають особливого догляду та не завдають незручностей для очей. Єдиним мінусом одноденних контактних лінз є їхня висока вартість.

Жорсткі контактні лінзи прописуються за певних проблем із зором. Вони також добре пропускають повітря, але приносять дискомфорт при носінні. Однак відмінно коригують зір і допомагають позбутися багатьох захворювань. Особливо вони підходять для корекції зору у дітей, оскільки операції на очі дітям не проводяться.

Контактні лінзи потрібно правильно підбирати, оскільки неправильно підібрані контактні лінзи можуть завдати шкоди здоров'ю. Саме тому лікар може займатися призначенням контактних лінз. Навіть якщо питання стосується декоративних, тільки лікар може робити призначення та рекомендації. Саме тому не слід займатися підбором самостійно, навіть на короткий термін.

Колір очей передається людині у спадок. На жаль, не всі люди задоволені своїм кольором очей. І ще недавно люди і мріяти не могли про те, щоб щодня змінювати свій колір очей. Але завдяки відтінковим контактним лінзам кожен бажаючий може отримати колір, про який він мріє.

Багато хто з побоюванням ставиться до вибору контактних лінз, оскільки не знає, як виглядатимуть очі з такими лінзами. Але тепер для цього існують спеціальні комп'ютерні програми, які дозволяють наочно побачити, як виглядатимуть очі після відтінкових контактних лінз. Відтінкові контактні лінзи бувають із корекцією 0, і навіть з діоптріями. Це подвійно зручно для тих, хто страждає на проблеми зі зором і в той же момент хоче змінити колір очей.

Не слід побоюватися за стан очей, використовуючи відтінкові контактні лінзи. Вони абсолютно безпечні та зручні при носінні. Найголовніше, дотримуватися правил догляду. Купувати відтінкові контактні лінзи рекомендується у спеціальних салонах оптики. Насамперед тому, що в салонах пропонуються лише якісні лінзи. А також перед покупкою будь-якого бажаючого буде можливість отримати консультацію лікаря-офтальмолога. Особливо така консультація буде важливою для тих, хто вперше стикається з ними. Не варто купувати свої перші контактні лінзи. Бо невідомо, як ваші очі відреагують на це. Тільки якщо ви вже просунутий користувач лінз, ви можете купити лінзи в мережі.