Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Контактні крейзі карнавальні лінзи

Контактні крейзі карнавальні лінзи

Контактні крейзі карнавальні лінзи


Ви запланували похід на наймоднішу костюмовану тематичну вечірку століття, але ніяк не можете визначитися з чином, у якому постанете перед поважною публікою? Вітаю, ви входите до тих сімдесяти відсотків гостей, які так само страждають від мук вибору. Мало хто починає планувати свій костюм для хеллоуїнського чи різдвяного карнавалу за місяць та більше до проведення самого заходу. Поки вечірка перебуває у вельми пристойній календарній віддаленості, переважна більшість людей думає: «Як до діла дійде, тоді й думатиму. Встигне!» Насправді ж виявляється, що ні, не «встигається». І багато костюмів вигадуються і робляться в останній вечір перед заходом. Тому так багато зазвичай на таких вечірках кішечок (досить купити вушка, хвіст і намалювати вуса), зайчиків (аналогічно) та маскованих супергероїв (їхні костюми та маски продаються практично у всіх спеціалізованих магазинах).

А чого варто було продумати костюм хоча б за пару тижнів до заходу. Адже для того, щоб придумати унікальний, яскравий образ особливих зусиль, що запам'ятовується, докладати не потрібно. Достатньо погортати комікси, подивитися картинки в інтернеті, перебрати в пам'яті улюблені фільми, потім, зупинившись на комусь конкретно, потихеньку відтворити його зовнішній вигляд. Очі в нього були такі? Отже, вперед до магазину підбирати та купувати кольорові контактні лінзи. Костюм ось такий? Кроком марш на пошуки його складових. Важливо не забути і про всякі дрібні аксесуари та «фішечки» — хтось тягає з собою гігантський пістолет-меч (знайди його чи зроби!), хтось усюди розкидає картки з джокерами (запасися спеціальною колодою або зроби її сам), у когось на всіх предметах наклеєно смайлики.

Загалом, розробити та створити цікавий образ зовсім не складно. Головне не скупитися на час та необхідні придбання. Згодом це сторицею окупиться підвищеною увагою до вашої персони на вечірці та захопленими відгуками в блогах та інших онлайнових журналах наступного дня.