Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Контактні лінзи та дієта

Контактні лінзи та дієта

Контактні лінзи та дієта

Часто надмірна вага дає дуже багато порушень у здоров'ї. Найчастіше цей зір. Ми починаємо носити окуляри, які звичайно ж не такі зручні як лінзи. Так звикати до них складніше, але потім коли ви звикнете. Ви їх вже нема на що не проміняєте. Головне це підібрати найбільш якісні контактні лінзи за прийнятною ціною. Відмінний ресурс із величезною лінійкою різних лінз.

Багато людей, у яких проблема із зайвою вагою та зором, часто ставлять собі питання, а яка дієта найефективніша? Відповіді це питання немає, адже кожна людина індивідуальний, одного буде ефективна одна дієта, а іншого вона принесе бажаного ефекту. Дієта на чорносливі гарантує позитивний результат у більшості випадків.

Чорнослив містить мало калорій, має проносну дію, великий вміст кальцію та багато інших мікроелементів. Це чудово впливає на ваші очі. Насамперед, така дієта виведе шлаки з організму, покращить роботу серця. Якщо вірити більшості пацієнтів, які випробували дієту на практиці, вона швидко приносить позитивний результат. Є спеціальне меню, і якщо ти будеш слідувати йому, то зможеш досягти позитивного результату.

День перший:
- на сніданок варене куряче яйце, грейпфрут, склянка чаю, 2 чорносливи; - на обід тарілку борщу без картоплі, 8 чорносливів, 2 волоських горіхи, невеликий шматок чорного хліба; - на вечерю яйце курки варене, 200 г запеченої риби, апельсин, склянка чаю.
День другий:
- На сніданок 50 грам сиру, 2 чорносливу; - на обід борщ без картоплі, 50 г чорного хліба, 100 г вареної яловичини; - на вечерю салат з овочів, 4 чорносливи.
День третій
- на сніданок бутерброд з вареною ковбасою та сиром та 3 чорносливи; - на обід суп з овочів, 50 г чорного хліба, помідор 2 чорносливу; — на вечерю склянку молока, 50 г чорного хліба 5 чорносливів. День четвертий
- На сніданок половину склянки каші вівсяної на молоці 4 чорносливу; - На обід тарілка борщу, 50 грам чорного хліба, огірок, 2 чорносливи; - На обід чорний хліб з шинкою, 30 грам родзинок 6 чорносливів.
Якщо правильно дотримуватися цієї дієти, то результат не змусить себе довго чекати. Потрібно просто запастись терпінням, і гарна постать буде винагородою за твої старання.