Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Одноденні лінзи

Одноденні лінзи

Одноденні лінзи

Більшість людей зараз змінюють окуляри на лінзи. У них є багато плюсів: вищою стає гострота зору, чіткішою стає картинка, погляд стає привабливішим. І у виграші вони залишаються, бо багатьом просто окуляри не йдуть, псують зовнішній вигляд. Одноденні лінзи завойовують дедалі більшу популярність. Всі країни зараз використовують одноразові носові хусточки, одноразові шприци та багато іншого. І лінзи тому не залишилися осторонь.
Спочатку з'явилися лінзи на 365 днів, потім шість місяців. І лише кілька років тому з'явилися лінзи короткострокової дії, одразу вони були на три місяці, а потім уже й на один. І ось нарешті з'явилися щоденні лінзи, які ви одягайте, прокинувшись вранці, а перед сном просто викидаєте. Наступного дня відкриваєте нову пару та все по колу.

Зараз лінзи створюють із матеріалів, які 100% сумісні з вашою рогівкою ока. Такі лінзи виготовляє бренд Johnson&Johnson, Bausch&Lomb, Ciba Vision. Діапазон одноденної лінзи досягає до -12,0Д.
На лінзах тривало використання осідає багато бактерій, які змушують ваші очі свербіти, набрякати. Незважаючи на те, що вони зберігаються в спеціальному розчині, він не завжди може знезаразити лінзу тривалого носіння.


А ось у щоденних лінз є ряд переваг:

  1. Вони гнучкі, тонкі, мають високий ступінь киснепроникності. Від цього, якщо у вас чутливі очі, вони вам підійдуть найкраще.
  2. Легко доглядати за ними, точніше за ними доглядати і в усі не потрібно. Мав день — викинув і жодних зайвих проблем. Не треба згадати вранці, чи ви поклали їх у контейнер із розчином.
  3. Можна підбирати собі деякий час лінзи, викидаючи їх та одягаючи нові. Адже найчастіше не з першого разу можна підібрати саме ті, що підійдуть лише вам.

Хто ж носить одноденні лінзи:

  • Якщоу вас короткозорість чи, навпаки, далекозорість.
  • Якщо ви плануєте подорож, дальню поїздку.
  • Якщо ви працюєте на хімічному підприємстві, де виділяється багато шкідливих речовин.
  • Якщоу вас невеликі проблеми із зором, і вам лінзи потрібні на певний час, наприклад, для роботи за комп'ютером або для читання книги.