Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Лінзи чи окуляри – що краще?

Лінзи чи окуляри – що краще?

Лінзи чи окуляри – що краще?

Декілька років тому більшість людей, які мали поганий зір, носили виключно окуляри. Але завдяки розвитку технологій все змінилося, і тепер ви можете замінити незручні очки на контактні лінзи. Вони мають кілька переваг, завдяки яким їх використовують у всьому світі. Оптичні лінзи витісняють окуляри, і це цілком нормальне явище. Тільки уявіть, скільки незручностей виникає при носінні цього аксесуара - вони постійно труть і тиснуть, запітніють. Доглядати за окулярами потрібно дуже ретельно, тому що навіть найменша порошинка завадить вам відтворити повну картинку зображення. Лінзи в інтернет-магазині хорошої якості можна замовити через Інтернет.

Навіщо всі ці незручності, якщо можна придбати контактні лінзи? Повірте, випробувавши їх на собі хоча б раз, ви не зможете більше одягнути окуляри. Вам більше не доведеться постійно протирати окуляри і носити з собою важкий футляр. Контактні лінзи – це новинка, яка підкорила світовий ринок. Купити лінзи можна за кілька хвилин, але для цього ви повинні знати їх розмір.

Переваги контактних лінз у порівнянні з окулярами:

  • вони створюють яскраву та якісну картинку на сітківці
  • підвищують гостроту вашого зору
  • збільшують поле зору
  • сприяють поліпшенню периферійного та бінокулярного зору
  • зменшують зорову втому та збільшують працездатність очей

Якщо ви правильно доглядатимете контактні лінзи, ви зможете насолоджуватися якісною корекцією зору. Вони допоможуть відновити зір без будь-яких спотворень, чого не можна сказати навіть про найдорожчі окуляри. Контактні лінзи дозволять вам вести активніше життя, займатися будь-якими видами спорту.

Якщо окуляри практично не мають протипоказань, з лінзами все по-іншому. У деяких випадках лікар може заборонити носити їх, наприклад при запальних процесах або синдромі «сухого ока».

Одягати їх рекомендується тим, хто страждає на короткозорість або далекозорість високого ступеня, вони допоможуть покращити гостроту і якість вашого зору. Також не обійтися без контактних лінз і тим, у кого непереносимість очкової корекції або при різниці рефракції очей більше ніж 2,5 діоптрій. До того ж, окуляри часто ламаються, натирають і десь губляться. Як бачите, лінзи в Україна мають багато переваг.

 Завдяки використанню лінз вам не доведеться турбуватися про безліч незручностей, які виникають при носінні окулярів. Тепер якісну корекцію зору забезпечать сучасні контактні лінзи, які є абсолютно невидимими. Зверніться до лікаря та підберіть ті лінзи, які підійдуть вам за всіма необхідними параметрами.