Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Контактні лінзи у Україна

Контактні лінзи у Україна

Контактні лінзи у Україна

Контактні лінзи - це відмінний вибір практично для всіх, хто потребує корекції зору і не хоче носити окуляри повний робочий день або проходити операцію Ви не впевнені щодо контактних лінз? У цій статті будуть докладно описані матеріали для контактних лінз, конструкції та функції контактних лінз та навіть нові формати контактних лінз. Після чого замовити контактні лінзи можна буде на сайті на кліку.

Матеріали для контактних лінз


Перший вибір при розгляді контактних лінз це те, який матеріал лінз найкраще задовольнить ваші потреби. Існує п'ять типів контактних лінз, залежно від типу матеріалу лінз, з якого вони виготовлені:

М'які лінзи виготовляються з гелеподібних, що містять воду пластмас, які називаються гідрогелями. Ці лінзи дуже тонкі та гнучкі та відповідають передній поверхні ока. Гідрогелеві лінзи, що з'явилися на початку 1970-х років, зробили носіння контактних лінз набагато популярнішим, тому що вони, як правило, відразу ж стають зручними. Єдиною альтернативою на той час були жорсткі контактні лінзи із пластику. На адаптацію до лінз зазвичай витрачалися тижні, і багато людей не могли успішно їх носити.

  • Силіконові гідрогелеві лінзи-це вдосконалений тип м'яких контактних лінз, які є більш пористими, ніж звичайні гідрогелеві лінзи, і дозволяють ще більшій кількості кисню досягати рогівки. У
  • Газопроникні лінзи – це жорсткі контактні лінзи, які виглядають та відчуваються як лінзи, але є пористими та пропускають кисень через них. Оскільки вони проникні для кисню, лінзи можуть бути ближче до ока. З моменту появи в 1978 році газопроникні контактні лінзи по суті замінили непористі контактні лінзи. Контактні лінзи часто забезпечують гостріший зір, ніж м'які та силіконові гідрогелеві контакти, особливо якщо у вас астигматизм. Зазвичай потрібно деякий час, щоб ваші очі звикли до газопроникних лінз, коли ви вперше починаєте їх носити, але після цього початкового періоду адаптації більшість людей вважають, що лінзи так само зручні, як лінзи гідрогелів.

Гібридні контактні лінзи призначені для забезпечення комфорту при носінні, який суперничає з м'якими або силіконовими лінзами гідрогелевими в поєднанні з кристально чистою оптикою газопроникних лінз. Гібридні лінзи мають жорстку газопроникну центральну зону, оточену «спідницею» із гідрогелевого або силіконового гідрогелевого матеріалу. Попри ці особливості.

Лінзи виготовлені з прозорого жорсткого пластику, званого поліметилметакрилатом, який також використовується як заміна скла в вікнах, що не б'ються. Лінзи мають відмінну оптику, але вони не пропускають кисень до ока і можуть бути важкими для адаптації.