Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Контактні лінзи. Плюси і мінуси

Контактні лінзи. Плюси і мінуси

Контактні лінзи. Плюси і мінуси

Наш час, коли комп'ютерні та інші електронні технології міцно увійшли до повсякденного життя кожної людини, погіршення зору стало великою проблемою для мільйонів людей. Дивлячись у гаджети, очі відчувають збільшене навантаження, а їхня здатність бачити ясно і чітко погіршується з кожним днем. Багато хто вже відчув на собі цю проблему і вирішує її найрізноманітнішими способами, від окулярів до лазерної корекції. За великим рахунком, найрозумнішим варіантом буде обмежити своє проведення часу, дивлячись на екрани, однак, часом це зробити не так просто. У таких випадках чергування роботи за комп'ютером та відпочинком, що виключає контакт із гаджетами – стане гарною підмогою для Ваших очей. Ну, а тим, у кого вже виникли проблеми із зором, краще використовувати окуляри або контактні лінзи. Про користь та шкоду останніх ми сьогодні й поговоримо.


Насамперед слід зазначити, що контактні лінзи поділяються на:

  • м'які та жорсткі;
  • Коригувальні;
  • Декоративні, створені для того, щоб змінити колір очей та їх малюнок.

Найбільш вдалим варіантом можна вважати м'які одноденні лінзи, поводитися з якими дуже просто. Дізнатись детальну інформацію, а також придбати їх можна Тут, а якщо у Вас виникнуть будь-які питання, Ви завжди зможете отримати детальну інформацію у менеджерів магазину.

Плюси використання контактних лінз.

  1.  Корекція зору відбувається у природний спосіб. Завдяки своїй будові вони повторюють рух зіниці, тим самим зберігаючи розміри поля зору.
  2. Також слід зазначити, що підвищується гострота зору.
  3. Ви можете жити повноціннішим життям: займатися будь-яким видом спорту, подорожувати…
  4. Контактним лінзам не страшні погодні умови, він не запітніють, на відміну від окулярів, а також не зашкодять Вашим очам у разі непередбачених обставин.
  5. Завдяки широкій гамі кольорів та різновидів, ви можете змінити свій вигляд, оскільки очі – перше, на що люди звертають увагу під час розмови.

Мінуси контактних лінз.

  1. Зазначимо, що більшість мінусів виникає через непарильне або недбале їх використання, адже людина сама їх встановлює і проводить необхідні процедури.
  2. Щоб одягати лінзи вранці і знімати ввечері - необхідно призвичаїтися, так що запасіться терпінням.
  3. Можуть викликати дискомфорт, оскільки очі кожної людини, незважаючи на загальні характеристики, індивідуальні.

Що ж, бажаємо Вам визначитися з вибором і жити більш повноцінним життям, якщо Ваш зір почав слабшати.