Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Що потрібно знати про кольорові лінзи

Що потрібно знати про кольорові лінзи

Що потрібно знати про кольорові лінзи

Кольорові лінзи є пристроєм, за допомогою якого можна одним рухом кардинально змінити зовнішність та імідж. В першу чергу люди звертають увагу на очі людини, і цілком у ваших силах зробити їх яскравішими та виразнішими, для чого і існує такий оптичний препарат, як кольорові лінзи.

Як правило, кольорові лінзи призначені для декоративного ефекту, але є і медичні лінзи з діоптріями, які мають певний естетичний та косметичний ефект. Нагадуємо: перед використанням будь-яких контактних лінз, у тому числі відтінкових, необхідно проконсультуватися з окулістом.

Які бувають кольорові контактні лінзи


Кольорові лінзи для очей бувають наступних видів:

  • Лінії відтінків. Такі вироби мають низьку пігментацію і не спотворюють природний малюнок райдужної оболонки, а роблять погляд яскравішим і сяючим;
  • Кольорові лінзи. Мають вищий рівень пігментації, здатні візуально змінювати природний колір райдужної оболонки. Використовуються такі препарати для зміни іміджу та косметичного ефекту.
  • Crazy лінзи. Даний вид лінз має щільну пігментацію та неприродне фарбування. Завдяки такому нанесенню фарби можна створювати ефект зміїних чи котячих очей, робити очі неприродно яскравими. Crazy-лінзи створюють далекий від натуральності ефект, тому їх краще використовувати для тематичних вечірок або карнавалів.

Нюанси використання


Догляд за кольоровими лінзами відрізняється від традиційних виробів. Такі лінзи необхідно зберігати у спеціальному контейнері, наповненому розчином. Також необхідно щодня їх обробляти та дотримуватись усіх правил носіння, наприклад, не можна такі вироби носити більше 8 годин, також їх не варто одягати у нічний час доби.

Допускається доповнення діоптріями кольорових лінз, але такі препарати не застосовуються для корекції зору без операції і для лікування різних хвороб очей.

Де придбати кольорові контактні лінзи в Україні


Мешканці України можуть замовити кольорові лінзи в інтернет-магазині Sklad Linz, де представлений великий асортимент цієї продукції.