Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Новости

Кольорові контактні лінзи та все, що про них потрібно знати

Кольорові контактні лінзи та все, що про них потрібно знати

Кольорові контактні лінзи та все, що про них потрібно знати Де купити кольорові лінзи, що вони являють собою і кому підходять? Перш за все це оптимальне рішення для тих, хто хоче виглядати яскравіше, по-новому. З їх допомогою можна кардинально змінити колір райдужної оболонки очей, наприклад, із сірого на блакитний. Якісні кольорові лінзи в Україні продаються в декількох магазинах, і все ж таки найкращі варіанти пропонує магазин "СкладЛінз". Що потрібно знати Контактні лінзи, що змінюють колір райдужної оболонки, відрізняються за вмістом вологи і ступенем прозорості. При першому зверненні до магазину оптики грамотний офтальмолог підбирає варіант, який підійде саме вам, виходячи з бюджету та результатів діагностики. Не варто орієнтуватися на знайомих при виборі та робити замовлення наосліп. Одні й ті самі виглядатимуть на різних очах по-різному. Яких видів бувають: без діоптрій (так звані "нульові"); з діоптріями (щоб можна було добре бачити при короткозорості і далекозорості). Кольорові лінзи з діоптріями і без володіють парою загальних переваг: Дозволяють легко змінити на час зовнішність. Не спотворюють сприйняття кольору, тому що біля зіниці покриття залишається абсолютно прозорим. Щоб купити кольорові лінзи в Україні , можна відправитися до магазину. А можна оформити доставку додому, якщо ви знаєте, який тип вам потрібно. Якщо ви вибрали одноденний варіант, додаткові аксесуари навряд чи будуть потрібні. Якщо вам потрібні лінзи планової заміни, відразу замовте багатофункціональний розчин. Особливості носіння Як і у випадку з прозорими контактними лінзами, при носінні кольорових важливо суворо дотримуватись рекомендованого терміну: день, два тижні, місяць або квартал — залежно від того, що ви вибрали з офтальмологом. Багато хто починає переношувати лінзи, орієнтуючись на суб'єктивні відчуття, відсутність дискомфорту. Насправді зміни в очах починаються практично відразу, і лікар на огляді їх обов'язково побачив би. При порушенні термінів носіння починають відкладатися солі, залишки косметики та інші неприємні дрібниці на лінзах. У кращому випадку відбувається почервоніння очей, у гіршому можна довести до кон'юнктивіту і дозволити собі носити в майбутньому тільки окуляри. Строго дотримуйтесь рекомендацій лікаря, і тоді ваш досвід користування кольоровими лінзами буде позитивним та безпроблемним. Ще одна рекомендація: намагайтеся не надягати декоративні лінзи в темний час доби, тому що зіниця розширюється, і в поле видимості потрапляє кольорова частина. Вам може стати некомфортно. Якщо ви шукаєте, де купити кольорові лінзи є відповідь. Найзручніше вам буде їх придбати в магазині "СкладЛінз". На це є як мінімум три причини: найнижчі ціни в місті як на продукцію, так і на доставку; широкий асортимент лінз, розчинів та аксесуарів; можливість замовлення з доставкою додому.   У магазині доступні усі новинки відомих виробників. Вибирайте кольорові контактні лінзи та ді..

Рецепти вибору ефективних кольорових лінз

Рецепти вибору ефективних кольорових лінз

Рецепти вибору ефективних кольорових лінз Кілька десятків років кольорові лінзи мають попит. Перевагою цього виду є можливість зміни кольору очей. При цьому лінзи відносять до нешкідливої ​​контактної оптики за умови виготовлення на основі матеріалів, що для корекції зору. Кольорові вироби офтальмологічні допомагають змінити імідж. Як слід їх обирати? Ключові поради щодо вибору кольорових лінз Лікарі рекомендують спершу проконсультуватися з офтальмологом. Важливо звернути увагу до наступні моменти під час виборів. Можна вибрати варіанти відтінків, створені для підкреслення райдужки. Структура їхня практично прозора. Лінзи, що повністю змінюють колір, сприяють кардинальній візуальній зміні кольору очей. Маскуючі або косметичні моделі для корекції дефекту після травми. Дизайнерські види: виглядають природно, але виготовлені найскладнішим методом. При цьому слід пам'ятати, що вибираючи лінзи з напівпрозорим малюнком, не варто розраховувати на повну зміну кольору очей. Так природний карій не перетвориться на небесно-блакитний, але можна підкреслити його медовими чи золотистими нотками. Лінізи відтінків покликані зробити натуральний колір більш насиченим, надати виразності погляду. Кольорові моделі, що кардинально змінюють природний відтінок, у структурі містять насичений барвник для надання яскравості райдужці. Обов'язково купувати в надійному магазині, як, наприклад, тут, щоб не зіткнутися з фальшивкою. З якісними лінзами легко перетворити карі очі зелені чи блакитні. У центрі моделі мають прозору фактуру і забарвлені лише у периферичній частині, тому не здатні вплинути на сприйняття. Очі виглядають природно. Косметичні контактні лінзи приховують зовнішні дефекти очей, наприклад, більмо. З їх допомогою можна замаскувати зіниці різного розміру. Що ще слід врахувати? Складнощі вибору Чому важлива консультація офтальмолога? Справа в тому, що важливим критерієм для комфортної посадки лінзи відіграє опуклість та радіус кривизни. Визначити із високою точністю, які лінзи підходять, може лише лікар. Якщо вибрати першу пару, яка потрапила на очі і припала до душі, можна зіткнутися з ймовірністю сповзання лінзи з ока або стискання рогівки. У такому разі людина відчуває присутність стороннього тіла в оці, що дає неприємне відчуття. Дізнатися радіус кривизни лінзи самостійно не вдасться. Більше того, під час огляду офтальмолог виявляє діаметр райдужної оболонки – критерій, необхідний для естетичної посадки лінзи. Лікар порадить, як правильно вдягати лінзи. Обов'язково варто звернути увагу на матеріал контактних лінз та орієнтуватися на надійного виробника, постачальника. Для продовження експлуатаційного ресурсу необхідно знати, як правильно доглядати кольорові лінзи. Поради на замітку Головний догляд ґрунтується на дотриманні гігієни рук. Важливо дотримуватись графік заміни, метод чищення. На думку офтальмологів для обробки цієї продукції, рідини з перекисом водню для кольорових лінз не під..

Контактні лінзи або окуляри: що віддати перевагу

Контактні лінзи або окуляри: що віддати перевагу

Контактні лінзи або окуляри: що віддати перевагу Людина, яка має проблеми із зором і відчуває від цього постійний дискомфорт, неодноразово замислювалася над тим, який метод корекції вибрати. Крім різних методик, вправ, вітамінних комплексів, які також активно використовуються для тренування та лікування очей, фахівці призначають окуляри або контактні лінзи. Який із цих методів вибрати, вирішувати вам і вашому лікарю-офтальмологу – комусь більше подобаються модні окуляри, які дозволяють підкреслити стиль та імідж, а хтось вважає за краще не показувати оточуючим людям, що у нього є проблеми із зором. Чому багато хто вибирає контактні лінзи Сучасні контактні лінзи – гідна альтернатива традиційним окулярам. Їх воліють люди, які ведуть активний спосіб життя, які займаються будь-яким видом спорту, оскільки лінзи в таких умовах використовувати набагато комфортніше, ніж очки. Також, збираючись на світське свято у вечірній сукні, без окулярів ви виглядатимете більш природно. Окуляри використовувати простіше – ними можна користуватися будь-де і будь-коли. Для носіння контактних лінз обов'язкова умова – чисті руки, а гігієну дотримуватися вдається не завжди. А якщо йдеться про початківців, то їм спочатку потрібно ще й користуватися дзеркалом, надягаючи лінзи. Також потрібні особливі умови зберігання – для них застосовується спеціальний фізрозчин. І все ж багато очкариків поступово переходять на носіння лінз. Для тих, у кого, наприклад, велика різниця в діоптріях між правим і лівим оком, краще купити контактні лінзи, тому що вони набагато комфортніші і непомітні для оточуючих. Також краще працює периферичний зір, тобто. ви бачите об'єкти, які знаходяться з боків і автомобілі, що рухаються. Цей момент є особливо важливим для водіїв. Де купувати контактні лінзи Оскільки контактні лінзи – це медичне виробництво, то й призначати їх має лікар-офтальмолог. Знаючи точно які засоби корекції вам потрібні, ви можете купити його навіть в інтернет магазині. Тут завжди є великий вибір цієї продукції різних виробників та за доступною ціною. Також придбати контактні лінзи в Петербурзі можна у спеціалізованих магазинах, де можна отримати консультацію фахівця щодо правил носіння, зберігання та догляду за продукцією. Якщо добре підійти до питання вибору коригувальних засобів, то з часом ви почуватиметеся впевнено та комфортно, а ваш зір покращиться.   ..

Кольорові лінзи для краси та користі 

Кольорові лінзи для краси та користі 

Кольорові лінзи для краси та користі  Звичайні контактні лінзи визнані ефективним та сучасним способом корекції зору, який не має рівних за зручністю використання. Інша справа – кольорові лінзи. Зазвичай вони сприймаються виключно як дурощі або навіть косметичний засіб для зміни зовнішності, але це не завжди вірно. Кольорові лінзи можуть не тільки змінити колір очей або розміри та форму зіниці на власний розсуд, але й допомогти при деяких хворобах. Так, лікарі прописують їх використання людям, які страждають від сильного помутніння рогівки (більмо), відсутності однієї частини райдужної оболонки, зміни кольору будь-якого сектора райдужної оболонки. Лінза з намальованою райдужкою може не тільки скоригувати зовнішній недолік, але, що важливіше, допомогти покращити якість зору. Щоб зробити видимість кращою за далекозорості або короткозорості, досить просто купити окуляри, а в описаних вище проблемах можуть допомогти тільки лінзи, причому виключно кольорові. Приписані такі контактні лінзи і людям з дуже високим ступенем короткозорості, оскільки при слабкому зорі забарвлена ​​лінза є більш помітною. Слабовидна людина зможе маніпулювати їй порівняно легко та вільно, особливо якщо врахувати, що робити це їй доведеться щодня. Хороші кольорові лінзи і при пов'язаних з непереносимістю оком сонячних променів хвороб. Темні окуляри, як відомо, не в силах захистити око від попадання променів повністю, зате проблему можна вирішити завдяки використанню кольорових лінз, що абсорбують ультрафіолет. Вони захищають очі від шкідливих випромінювань і можуть бути з діоптріями, і без них. Остання надзвичайно корисна функція такого способу корекції зору – тренування ока. Якщо потрібно натренувати одне хворе око, є два варіанти: заклеїти одну лінзу або надіти спеціальну кольорову. Зрозуміло, останнє рішення більш практичне. А в інших випадках, як ви, напевно, вже здогадалися, кольорові контактні лінзи ефективно виконують естетичну функцію. Вони можуть бути просто тонованими, злегка змінюють відтінок райдужної оболонки або непрозорими, тобто змінюють колір найрадикальнішим чином (якщо це необхідно). Не хвилюйтеся - фарбуючі речовини абсолютно нешкідливі, а значить, ви можете не турбуватися про своє дороге здоров'я. Підбираються кольорові лінзи так само, як і звичайні.     ..

Як підібрати контактні лінзи?

Як підібрати контактні лінзи?

Як підібрати контактні лінзи? Підбір контактних лінз здійснюється лікарем-офтальмологом з урахуванням вашого стану здоров'я та індивідуальних особливостей. Процес займає значно більше часу, ніж звичайна перевірка зору. Можливо, вам доведеться приміряти не одну пару лінз, поки ви знайдете відповідний саме вам варіант. Враховуйте, що для звикання до лінз очей потрібно кілька хвилин. Перед тим, як купити контактні лінзи, визначтеся, з якого матеріалу вони мають бути зроблені. Жорсткі контактні лінзи виготовляються лише індивідуально. Підібрати м'які лінзи зі всього різноманіття асортименту теж не так просто. М'які лінзи поділяються на традиційні (їх можна носити тривалий час, але вони вимагають щоденного догляду) та планово замінювані (після закінчення певного терміну стають непридатними для використання). За вартістю ці категорії різняться трохи. Планово замінні контактні лінзи гігієнічніші, саме тому їх рекомендують лікарі-офтальмологи. Використання м'яких лінз не завадить вам вести активний спосіб життя та займатися спортом. Одноразові контактні лінзи будуть зручні для тих, хто користується ними тільки в певних ситуаціях (читання дрібного тексту або вишивання). Традиційні контактні лінзи потрібні тоді, коли носити їх потрібно завжди для корекції зору. Важлива порада: вибирайте не бренд, а комфорт. Тільки ви самі можете оцінити зручність тих чи інших контактних лінз для очей. Орієнтуйтеся не на бренд, а на власні відчуття: як мінімум, лінзи не повинні викликати дискомфорту. Незалежно від того, який тип лінз ви вибрали, проконсультуйтеся з фахівцем щодо правил їх зберігання та використання. Будьте готові до того, що навчитися правильно одягати та знімати лінзи буде непросто та займе якийсь час. Зате освоївши ці операції, ви можете повторювати їх, не замислюючись. Будьте готові до того, що у повсякденному житті лінзи практично непомітні - ви можете забути про окуляри і зовні нічим не відрізнятиметься від людей із природно нормальним зором. Правильний догляд за контактними лінзами зменшить ймовірність подразнення рогівки та алергічних реакцій очей. У разі настання непередбачених ускладнень - у жодному разі не займайтеся самолікуванням і негайно зверніться до лікаря. Виходячи з дому, завжди майте з собою запасний набір лінз та засоби догляду за ними.   ..

Купити кольорові контактні лінзи 

Купити кольорові контактні лінзи 

Купити кольорові контактні лінзи  Кольорові контактні лінзи є найпростішим способом дещо змінити свій образ, адже вони дають можливість набути іншого відтінку очей. Такі лінзи бувають коригуючими (вони призначені для людей з поганим зором) і без діоптрій (такий тип призначений, відповідно, для тих, у кого із зором усе гаразд). Залежно від призначення можна виділити кілька видів кольорових лінз: Лінзи з індикаторним забарвленням. Такі лінзи мають незначне забарвлення, зазвичай мають блідо-зелений або блідо-блакитний колір. Саме такий варіант найчастіше вибирають ті, хто носить контактні лінзи для корекції зору. Часто виробники фарбують лінзи, щоб їх було легше зняти або надіти, але колір очей вони поміняти не можуть. При поганому зорі оптимальним є саме такий варіант, можна також купити лінзи pure vision. Відтінкові контактні лінзи. Такі лінзи забарвлені рівномірно, але мають достатню прозорість, тому крізь них помітний відтінок райдужної оболонки власника. Вони здатні посилити інтенсивність кольору очей, тому купити кольорові лінзи в спб такого типу варто тим людям, які від природи мають надто світлі очі. Кольорові лінзи. Справжні кольорові лінзи дозволяють кардинально змінити колір очей у будь-якому випадку. Мають вони і другу назву – косметичні. Сьогодні доставка контактних лінз такого типу дуже потрібна, і це не дивно, адже вони дозволяють створити неповторний образ. Виробники пропонують лінзи різних відтінків: від смарагдового до чайного. Кольорові лінзи мають суттєву відмінність: на них нанесено особливий малюнок, що імітує справжню райдужку. Зона малюнка є непрозорою, немає оптичних функцій. Для зору призначена тільки та область, яка розташована навпроти зіниці. Crazy-лінзи. Такі лінзи є справді божевільними, адже вони дозволяють отримати незвичайні малюнки в області райдужної оболонки. Наприклад, за допомогою таких лінз можна легко завести котячі або тигрові очі. Крім того, існують лінзи, що дозволяють прикрасити очі значком долара або, наприклад, футбольними м'ячиками. ..

Контактні лінзи – кілька правил застосування 

Контактні лінзи – кілька правил застосування 

Контактні лінзи – кілька правил застосування  Контактні лінзи У сучасному світі існує дуже багато факторів, які негативно впливають на очі. Серед таких телевізор, комп'ютер, читання, рукоділля. Тільки перевірка зору допоможе своєчасно виявити погіршення зору та проблеми з очима. Для корекції зору в сучасній медицині, крім окулярів, застосовуються контактні лінзи. Цей варіант не тільки більш зручний, тому що відсутня незручна оправа окулярів, але й естетичніший. Крім цього, лінзи ніяк не перешкоджають заняттям спортом, їх не можна забути чи втратити. Також слід зазначити, що вони сприяють уповільненню розвитку деяких захворювань очей, зокрема міопії. Тим не менш, контактні лінзи вимагають певного догляду та правил використання, у разі невиконання яких можливі неприємні наслідки, наприклад, алергічні реакції, запальні процеси чи інфекції. Сьогодні контактні лінзи в Україні представлені в широкому асортименті, придбати їх не складно. Однак, що стосується їх носіння, то в цьому питанні не варто поспішати. Перший раз лінзи необхідно надіти не більше ніж на годину. У наступні дні тривалість використання можна збільшувати на 30 хвилин. Також слід враховувати індивідуальність кожної людини, внаслідок якої процес звикання до контактних лінз відрізняється. Моделі денного призначення необхідно знімати перед сном, щоб уникнути кисневого голодування. Також протипоказанням до використання лінз є інфекції в очах, кон'юнктивіт, алергія та деякі очні захворювання, наприклад, некомпенсована глаукома. Щодо правил догляду, то перше правило, яке слід виконувати неухильно, не економити на засобах догляду за лінзами. Це стосується частоти заміни контейнерів для зберігання та розчинів. У жодному разі не можна застосовувати звичайну воду для миття контейнерів та контактних лінз. Не можна брати лінзи мокрими руками. В іншому випадку бактерії та мікроби, які є у воді, можуть пошкодити око, зокрема рогівку. Не слід самостійно купувати лінзи, попередньо необхідно пройти консультацію у лікаря, який допоможе вибрати лінзи правильного розміру та гарної якості. При надяганні та зніманні слід проявляти акуратність, щоб не подряпати поверхню. Змінювати лінзи слід чітко у встановлений термін, враховуючи термін їхньої служби.       ..

Кольорові контактні лінзи

Кольорові контактні лінзи

Кольорові контактні лінзи Контактні лінзи, що змінюють колір очей, спочатку застосовувалися для маскування дефектів (наприклад, більма, зміни кольору сектора райдужної оболонки), корекції різних захворювань (амбліопії, непереносимості денного світла). Також їх широко використовували для естетичних цілей – у кіноіндустрії, театрі, під час створення незвичайних фотознімків. Сьогодні ж кольорові гідрогелеві лінзи стали дуже популярними, адже за допомогою них можна кардинально змінити колір очей, зробити погляд виразним, привабливим. Придбати контактні лінзи в Україні або іншому великому місті легко, достатньо звернутися до магазину, який торгує окуляри та лінзи. Для того щоб почуватися максимально комфортно і досягти бажаного результату, знадобиться консультація офтальмолога і примірка. Існують різні бренди, що надають колекції лінз – зазвичай серія входить від п'яти до п'ятнадцяти видів колірних варіантів. Шар пофарбованої частини знаходиться всередині лінз, таким чином негативний вплив виключено. За бажання можна посилити натуральний колір – це можливо за допомогою відтінкових (тонованих) лінз, колір на яких розподілений однотонно по всій поверхні. Вони роблять колір очей яскравішим, більшим і насиченішим, але перетворити карі очі на зелені або сині не вийде. Великою перевагою лінз відтінків є їх підвищені характеристики проникності сонячного світла, таким чином, їх можна носити довше кольорових (проміжок часу для носіння того або іншого виду лінз може відрізнятися, фахівець повинен проконсультувати про нього заздалегідь). Для кардинальних змін потрібні кольорові контактні лінзи – з їх допомогою можна досягти найнесподіванішого ефекту. Яскраві відтінки смарагду, сапфіру, аметиста здатні повністю змінити очі, виділити райдужну оболонку, зробити погляд магічно привабливим. Багато любителів неформальних стилів набувають незвичайних лінз з ефектом «хреста», «більма», «котячих очей», з малюнком тощо. При виборі лінз для зміни кольору потрібно звернути увагу на стан зору - якщо є відхилення, офтальмолог підбере кольорові лінзи, що коректують. Особливістю лінз, що змінюють колір райдужної оболонки, є отвори всередині, призначеного для зіниці. У кольорових лінзах категорично не рекомендується керувати транспортними засобами, особливо у темний час доби – зіниця розширюється за межі отвору, отже, зір може бути нечітким. Носити кольорові лінзи можна короткостроково, обов'язково знімаючи на ніч, а для комфортнішого носіння використовувати зволожуючі краплі.     ..

Карнавальні лінзи (crazy) на Хелловін: які вибрати

Карнавальні лінзи (crazy) на Хелловін: які вибрати

Карнавальні лінзи (crazy) на Хелловін: які вибрати Хелловін – свято, яке до нас прийшло із Заходу. Але з кожним роком він набирає все більшої популярності серед наших співвітчизників. Можливість показати свій творчий підхід до вибору образу – улюблене заняття молоді. Адже Хелловін тільки за сміливі та безшабашні експерименти. У день цього свята можна з'явитись на вулиці так, як забажає твоя душа. І благо, сучасні магазини допомагають у цьому і надають молоді достатньо продуктів для того, щоб зробити свій образ Хеллоуїна дійсно цікавим і реалістичним. Так, дуже часто молоді люди при створенні образу на Хелловін звертаються до лінз. Останні допомагають зробити грим ще цікавішим. Фахівці радять придивитися до карнавальних crazy лінз, які ідеально підходять для макіяжу в хеллоуїнському стилі. Карнавальні лінзи (crazy) на Хелловін Карнавальні лінзи (crazy) на Хелловін: які вибрати Карнавальні лінзи перетворять будь-який ваш мейк-ап на справжній шедевр. А все завдяки різноманітності видів лінз. Так, існують кольорові, які можуть бути яскравими або навіть кислотними відтінками, у тому числі і з нанесенням малюнка. Також є лінзи нестандартної форми, які візуально змінюють зіницю або рогівку. Прикладом тому котяче або зміїне око. Є також клубні лінзи, які з'явилися порівняно недавно у продажу. Вони чудово підходять для використання в ультрафіолетовому освітленні та дозволяють очам світитися у відповідних умовах. Правила використання Ви повинні розуміти, що карнавальні лінзи - це не лікувальний варіант, а косметичний. Фахівці наполегливо рекомендують їх не носити в нічний час доби, а вдень одягати не більше, ніж 6-8 годин. В іншому випадку можуть бути ускладнення, а саме: опік рогівки та погіршення гостроти зору. Також слід враховувати те, що карнавальні лінзи можуть частково обмежувати огляд, що можливо при розширенні або звуженні зіниць.   ..

Контактні лінзи

Контактні лінзи

Контактні лінзи Велика кількість людей знають, як дратує використання лінз, оскільки на додаток до необхідності певного догляду вони іноді перешкоджають виконанню деяких видів діяльності, таких як плавання, біг та виконання деяких інших вправ. І хоча дехто думає про можливість оперувати зором, інші вважають ідею носити контактні лінзи, але наскільки вони хороші? Ми розповімо вам все, що вам потрібно знати та брати до уваги, перш ніж ви вирішите цей варіант. - Лінзи на півроку Що таке контактні лінзи? Це високотехнологічні медичні пристрої, виготовлені з біосумісних пластикових полімерів із людськими тканинами очей. Контактні лінзи розміщуються безпосередньо на поверхню ока, щоб виправити зір. Вони можуть лікувати короткозорість і далекозорість, а також астигматизм та пресбіопію. Доступні різні типи контактних лінз, які відповідають вашим потребам у баченні та способі життя, але тільки фахівець із зору може порекомендувати вам правильний тип об'єктива для вас. Типи контактних лінз М'які контактні лінзи: Вони найбільш зручні і легкі в адаптації, що ледве зміщуються від центру ока. М'які лінзи, виготовлені з силіконового гідрогелю, матеріалу, що забезпечує більш високу оксигенацію рогівки та, отже, здоров'я поверхні очей. Ми можемо знайти три типи м'яких контактних лінз Одноразова або щоденна заміна. Вони призначені для одноразового використання, постачаються в індивідуальній упаковці. Щоранку використовується нова гра і скасовується наприкінці дня. Багаторазові. Вони дешевші, ніж попередні, і можуть використовуватися протягом декількох тижнів (зазвичай один місяць). Рішення необхідні для його обслуговування, але ви повинні бути обережні, щоб дотримуватися термінів, позначених для заміни, щоб уникнути ускладнень. Тривалого використання. Призначені для безперервного використання навіть ночами (їх не потрібно знімати), їхнє передбачуване використання становить кілька тижнів, проте вони не завжди рекомендуються через ризик накопичення мікроорганізмів у лінзах, що, у свою чергу, збільшує ризик інфекцій та інших проблем. Жорсткі контактні лінзи: Менші розміри і послідовніші, ніж м'які, вони довговічні і прості в обслуговуванні. Термін їх використання зазвичай становить від 6 місяців до двох років, за умови, що оптичний рецепт не зміниться. Як мінус ми можемо згадати, що вони мають більшу тенденцію переміщатися від центру ока і, як правило, потрібен час адаптації, оскільки вони можуть бути менш зручними, ніж м'які. Спеціалізовані лінзи: Ці як його ім'я каже що спеціалізовані об'єктиви які мають деякі ідеальні характеристики для того, щоб адресувати деякі проблеми зору; Існують три типи. Гібридні лінзи Вони містять одну частину жорсткої і м'якої лінзи (зовнішнє кільце) і використовуються у випадках, коли кривизна рогівки має неправильну форму, наприклад, у випадку кератоконуса, або якщо у користувача є проблема з газопроникними лінзами. Lentes bifocales o multifocales. Перші мають два рецепти на одн..

ДЕ ПРИДБАТИ ОДНОЩНІ КОНТАКТНІ ЛІНЗИ?

ДЕ ПРИДБАТИ ОДНОЩНІ КОНТАКТНІ ЛІНЗИ?

ДЕ ПРИДБАТИ ОДНОЩНІ КОНТАКТНІ ЛІНЗИ? Люди, які страждають на проблеми зорових органів, постійно перебувають у пошуку оптимальних засобів лікування недуги. SkladLinz- це популярний інтернет-магазин, що займається поширенням ексклюзивних одноденних лінз, наділених відмінним якісним складом. Практична користь одноденних контактних лінз Вони вважаються зручним пристосуванням, за допомогою належного використання якого можна досягти ґрунтовного покращення зору. Значною практичною перевагою виробів є відсутність потреби промивання та замочування у спеціальному розчині. Також немає потреби у рахунку днів носіння за календарем. Лінзи такого формату можна надіти на короткочасний період під час походу на черговий урочистий чи світський захід. Використання окулярів приносить певний естетичний дискомфорт їх безпосереднім власникам. Тому лінзи стануть оптимальним рішенням та справжнім порятунком для людини, зацікавленої у корекції зору відповідно до стандартів системи охорони здоров'я. Дані лінзи можуть бути виписані лікарем у разі схильності до алергічних реакцій, цукрового діабету, а також підвищеного вироблення білків організмом. Лінзи планової заміни можуть провокувати виникнення сверблячки і роздратування, що змушує багатьох різних вікових категорій переходити застосування інших різновидів лінз. Рекомендації щодо застосування контактних лінз Вагомий привілей одноденних контактних лінз полягає в ефективному зволожувальному ефекті, а також зручності регулярного поводження. До такого типу лінз повністю відсутні будь-які протипоказання. Лінзи, підібрані відповідно до індивідуальних фізичних характеристик та актуальних модних тенденцій, послужать основою для естетичного перетворення зовнішнього вигляду. У косметичних цілях подібні лінзи можна пофарбувати в будь-який інший відтінок, який припаде до душі їх власнику. Бажано спочатку відвідати медичного фахівця, після чого відразу попрямувати до магазину для вибору лінз, призначених для корекції проблем із зором. Купівля якісних лінз дозволить відновити очне здоров'я, здобути впевненість у собі та суттєво покращити зовнішність. ..

Одноденні контактні лінзи: плюси

Одноденні контактні лінзи: плюси

Одноденні контактні лінзи: плюси Погіршення зору – це проблема, яка суттєво знижує якість життя та накладає певні обмеження на деякі сфери діяльності та життя людини. Однак сучасні технології дозволяють ефективно вирішувати цю проблему. Так, контактні лінзи є дуже популярним і затребуваним пристосуванням, яке дозволяє повернути чіткість і гостроту зору. До особливої ​​категорії виробів, що коригують зір, належать одноденні контактні лінзи. До речі, Ви можете підібрати якісні контактні лінзи в Інтернет-магазині Ленсхаус. А сьогодні ми поговоримо докладніше про переваги одноденних контактних лінз. Одноденні контактні лінзи: плюси Без сумніву, лінзи тривалого носіння мають свої переваги. Однак далеко не для всіх умов їх використання є зручними. Так, наприклад, для багатьох є справжньою проблемою регулярно промивати контактні лінзи та здійснювати інші маніпуляції. У такій ситуації оптимальним варіантом стануть одноденні контактні лінзи. Такий виріб не потребує очищення. Крім того, одноденні лінзи вкрай прості та зручні у використанні: Ви просто надягаєте їх сутру, а ввечері знімаєте та викидаєте. Одноденні лінзи не передбачають дотримання певного строгого графіка заміни. Власники звичайних багаторазових лінз часто стикаються з проблемою відкладення білка на виробі. При використанні лінз, розрахованих на один день, такої проблеми не виникає, оскільки лінзи просто не встигає забруднитися. Одноразові контактні лінзи хороші ще й тим, що вони дозволяють заощадити на різноманітних розчинах, різноманітних пристосуваннях (наприклад, контейнерах) та інших засобах догляду. Для багатьох одноденні контактні лінзи – це найоптимальніший варіант, який відрізняється зручністю та простотою, не вимагає спеціальних маніпуляцій догляду, дотримання графіка заміни та виконання інших дій. Саме тому відносно новий продукт, призначений для корекції зору, стає дедалі популярнішим і часто навіть випереджає «традиційніші» різновиди.   ..

Як вибрати кольорові лінзи для очей?

Як вибрати кольорові лінзи для очей?

Як вибрати кольорові лінзи для очей? Погляд - це природна прикраса кожної людини. Сучасні оптичні вироби допомагають зробити очі ще виразнішими, виділивши унікальність малюнка райдужної оболонки, тимчасово змінити їх колір або підібрати відтінок, більш відповідний загальному зовнішньому вигляду. Пробуючи різні варіанти, і кожного разу створюючи новий образ, можна побачити, як природна краса перетворюється і розкривається в новому світлі, відчути себе іншою людиною, відчути впевненість у собі та комфорт, найповніше розкрити внутрішню натуру та характер. Замовити кольорові лінзи а Україні можна на сайті SkladLinz. Інтернет-магазин знаходиться в топі серед аналогічних порталів завдяки бездоганній репутації, широкому асортименту та низьким цінам. Детальніше про кольорові лінзи для очей – за посиланням на сайті. Класичні кольорові лінзи пофарбовані насиченим пігментом, що повністю перекриває натуральний колір очей. Вони підходять як тим, хто має світлі очі, наприклад блакитні чи сірі, і власникам темних очей – карих чи темно-зеленых. Але варто мати на увазі, що зробити світлі очі темнішими простіше, ніж темні – світлими. Однак все індивідуально, якщо ви звернетеся за допомогою до фахівця, він підбере для вас відповідне рішення. До речі, лікар також переконається, що у вас немає протипоказань до носіння лінз, тому підбір виробів рекомендується розпочати з консультації офтальмолога. Вікові обмеження та безпека: Кольорові лінзи від провідних фірм-виробників також безпечні, як і звичайні контактні лінзи; Барвник укладений усередині лінзи та не контактує з рогівкою; Не змінюють кольору і не викликають звикання; Можуть використовуватися в будь-якому віці, якщо людина досить свідома для того, щоб дотримуватися правил носіння контактних лінз.   ..

Як покращити свій зір?

Як покращити свій зір?

Як покращити свій зір?   На жаль, проблеми із зором зустрічається у величезній кількості людей, що у свою чергу помітно погіршує якість життя, не дозволяючи займатися улюбленою справою. Звичайно, медицина та офтальмологія у свою чергу надає чимало різних способів, завдяки яким можна покращити зір, але який із них вибрати? Тимчасове покращення зору У цьому випадку маються на увазі пристрої, які тимчасово покращують зору, сюди входять як окуляри, так і контактні лінзи. Тут слід зазначити, що з одного боку окуляри можуть благотворно впливати на зір у перспективі, але з іншого боку – за рахунок того, що око в окулярах рухається не настільки інтенсивно, можуть спостерігатися навіть погіршення, адже м'язи згодом через брак активності. деградують. Що ж до лінз, то вони мають трохи кращий ефект, при цьому не викликають дискомфорту, принаймні, якщо носити їх правильно. Як варіант вас можуть зацікавити одноденні лінзи, які створені спеціально для тих людей, які не мають можливості займатися правильним доглядом за лінзами, наприклад, мандрівників і туристів. Якщо ви вирішили і собі купити одноденні лінзи, тоді рекомендуємо відвідати інтернет-магазин SkladLinz, де на вас чекає величезний вибір лінз, як для одноденного носіння, так і для тривалого використання. До речі, відразу можна купити і кольорові, і навіть карнавальні лінзи, що непогано підкреслить ваш образ, якщо ви зібралися на якусь тематичну вечірку. Існують і лінзи, що дозволяють коригувати астигматизм, тому ваш офтальмолог, якщо у вас є така проблема, може порадити вам придбати подібні лінзи. Також в інтернет-магазині SkladLinz  можна купити лінзи, які допомагають за так званої «старечої далекозорості» — пресбіопії. Лазерна корекція В наш час існує спосіб виправлення проблем із зором під назвою лазерна корекція. Сама по собі процедура не є складною з практичної точки зору, процес займе трохи часу, але натомість ви отримаєте можливість бачити повноцінно без будь-яких окулярів та лінз. Щоправда, є у цьому методі кілька недоліків, один із яких – висока вартість. Разом з цим лазерна корекція не лікує суть проблеми, а лише позбавляється людини симптомів: зір від цього не перестане погіршуватися!   ..

Які краще вибрати контактні лінзи для очей

Які краще вибрати контактні лінзи для очей

Які краще вибрати контактні лінзи для очей Загальні характеристики Контактні лінзи - це прозорі маленькі пристрої, які слід надягати безпосередньо на очі для підвищення якості бачення. Вони відрізняються в залежності від матеріалу, терміну експлуатації, режиму носіння, ступеня прозорості та навіть дизайну. Контактні лінзи бувають м'якими та жорсткими. Фахівці радять саме перший варіант. Жорсткі моделі показані лише в окремих випадках, наприклад, при важкому кератоконусі. Залежно від виду корекції вони бувають трьох типів:  сферичні;  торичні - для корекції астигматизму;  біфокальні - при старечій далекозорості. Моделі також різняться залежно від матеріалу, з якого вони виготовлені. По суті всі вони є безпечними для здоров'я і забезпечують достатній рівень комфорту під час носіння. Однак за параметром киснепроникності лідируюче місце займають моделі із силікон-гідрогеля. Що стосується можливих ускладнень при носінні контактних лінз, то найчастіше розвивається гіпоксія. Так ось силікон-гідрогелеві лінзи ефективно з нею борються. До речі, купити лінзи у Москві ви можете на сторінках нашого спеціалізованого сайту. Лінзи для очей Дослідження вчених показали, що найбезпечнішими є контактні лінзи для гарного зору на один день. Ви їх надягаєте вранці, а ввечері знімаєте та утілізіруєте. У цьому випадку ризики забруднення зведені до мінімуму. Безпека залежить не тільки від самої моделі та матеріалу, з якого вона виготовлена. Велику роль також відіграють навички та обережність в експлуатації. УВАГА! Силікон-гідрогелеві лінзи вважаються найкращими. Деякі сучасні контактні лінзи взагалі не знімати. Дослідження підтвердили безпеку їхнього безперервного використання протягом цілого місяця. Це дуже зручно для людей, які ведуть активний спосіб життя. Проте деякі вчені, посилаючись на результати інших експериментів, вважають, що краще використовувати коригувальні пристрої в денний час. Контактні лінзи для очей відрізняються такими перевагами:  відсутність будь-яких обмежень поля зору;  не пітніють;  відсутність відблисків;  не відчуваються;  не сповзає;  можливість активного відпочинку;  не спотворюють огляд;  складно втратити;  є захист від ультрафіолету в деяких моделях;  можливість одночасного використання із сонцезахисними окулярами.   Проте ці пристрої мають ряд недоліків. Для їх використання необхідні певні навички та вміння. Потрібний ретельний догляд та регулярне проведення дезінфекції. При зношуванні якість і скорочують термін. Час носіння обмежений. Необхідно поступово звикнути до наявності стороннього предмета у вічі. Правильний підхід до вибору Підбір контактних лінз найкраще здійснювати під керівництвом офтальмолога. Це розумно, адже є певні обмеження у зв'язку із застосуванням, наприклад, алергія, запалення, глаукома. Офтальмолог пояснить особливості гігієнічних заходів та розповість про терміни експ..