Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Кольорові лінзи для краси та користі 

Кольорові лінзи для краси та користі 

Кольорові лінзи для краси та користі 


Звичайні контактні лінзи визнані ефективним та сучасним способом корекції зору, який не має рівних за зручністю використання. Інша справа – кольорові лінзи. Зазвичай вони сприймаються виключно як дурощі або навіть косметичний засіб для зміни зовнішності, але це не завжди вірно.


Кольорові лінзи можуть не тільки змінити колір очей або розміри та форму зіниці на власний розсуд, але й допомогти при деяких хворобах. Так, лікарі прописують їх використання людям, які страждають від сильного помутніння рогівки (більмо), відсутності однієї частини райдужної оболонки, зміни кольору будь-якого сектора райдужної оболонки. Лінза з намальованою райдужкою може не тільки скоригувати зовнішній недолік, але, що важливіше, допомогти покращити якість зору. Щоб зробити видимість кращою за далекозорості або короткозорості, досить просто купити окуляри, а в описаних вище проблемах можуть допомогти тільки лінзи, причому виключно кольорові.


Приписані такі контактні лінзи і людям з дуже високим ступенем короткозорості, оскільки при слабкому зорі забарвлена ​​лінза є більш помітною. Слабовидна людина зможе маніпулювати їй порівняно легко та вільно, особливо якщо врахувати, що робити це їй доведеться щодня.


Хороші кольорові лінзи і при пов'язаних з непереносимістю оком сонячних променів хвороб. Темні окуляри, як відомо, не в силах захистити око від попадання променів повністю, зате проблему можна вирішити завдяки використанню кольорових лінз, що абсорбують ультрафіолет. Вони захищають очі від шкідливих випромінювань і можуть бути з діоптріями, і без них.
Остання надзвичайно корисна функція такого способу корекції зору – тренування ока. Якщо потрібно натренувати одне хворе око, є два варіанти: заклеїти одну лінзу або надіти спеціальну кольорову. Зрозуміло, останнє рішення більш практичне.


А в інших випадках, як ви, напевно, вже здогадалися, кольорові контактні лінзи ефективно виконують естетичну функцію. Вони можуть бути просто тонованими, злегка змінюють відтінок райдужної оболонки або непрозорими, тобто змінюють колір найрадикальнішим чином (якщо це необхідно). Не хвилюйтеся - фарбуючі речовини абсолютно нешкідливі, а значить, ви можете не турбуватися про своє дороге здоров'я. Підбираються кольорові лінзи так само, як і звичайні.