Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Кольорові контактні лінзи та все, що про них потрібно знати

Кольорові контактні лінзи та все, що про них потрібно знати

Кольорові контактні лінзи та все, що про них потрібно знати

Де купити кольорові лінзи, що вони являють собою і кому підходять? Перш за все це оптимальне рішення для тих, хто хоче виглядати яскравіше, по-новому. З їх допомогою можна кардинально змінити колір райдужної оболонки очей, наприклад, із сірого на блакитний.

Якісні кольорові лінзи в Україні продаються в декількох магазинах, і все ж таки найкращі варіанти пропонує магазин "СкладЛінз".

Що потрібно знати

Контактні лінзи, що змінюють колір райдужної оболонки, відрізняються за вмістом вологи і ступенем прозорості. При першому зверненні до магазину оптики грамотний офтальмолог підбирає варіант, який підійде саме вам, виходячи з бюджету та результатів діагностики.

Не варто орієнтуватися на знайомих при виборі та робити замовлення наосліп. Одні й ті самі виглядатимуть на різних очах по-різному.

Яких видів бувають:

  • без діоптрій (так звані "нульові");
  • з діоптріями (щоб можна було добре бачити при короткозорості і далекозорості).

Кольорові лінзи з діоптріями і без володіють парою загальних переваг:

  1. Дозволяють легко змінити на час зовнішність.
  2. Не спотворюють сприйняття кольору, тому що біля зіниці покриття залишається абсолютно прозорим.

Щоб купити кольорові лінзи в Україні , можна відправитися до магазину. А можна оформити доставку додому, якщо ви знаєте, який тип вам потрібно. Якщо ви вибрали одноденний варіант, додаткові аксесуари навряд чи будуть потрібні. Якщо вам потрібні лінзи планової заміни, відразу замовте багатофункціональний розчин.

Особливості носіння

Як і у випадку з прозорими контактними лінзами, при носінні кольорових важливо суворо дотримуватись рекомендованого терміну: день, два тижні, місяць або квартал — залежно від того, що ви вибрали з офтальмологом.

Багато хто починає переношувати лінзи, орієнтуючись на суб'єктивні відчуття, відсутність дискомфорту. Насправді зміни в очах починаються практично відразу, і лікар на огляді їх обов'язково побачив би.

При порушенні термінів носіння починають відкладатися солі, залишки косметики та інші неприємні дрібниці на лінзах. У кращому випадку відбувається почервоніння очей, у гіршому можна довести до кон'юнктивіту і дозволити собі носити в майбутньому тільки окуляри.

Строго дотримуйтесь рекомендацій лікаря, і тоді ваш досвід користування кольоровими лінзами буде позитивним та безпроблемним.

Ще одна рекомендація: намагайтеся не надягати декоративні лінзи в темний час доби, тому що зіниця розширюється, і в поле видимості потрапляє кольорова частина. Вам може стати некомфортно.

Якщо ви шукаєте, де купити кольорові лінзи є відповідь. Найзручніше вам буде їх придбати в магазині "СкладЛінз". На це є як мінімум три причини:

  • найнижчі ціни в місті як на продукцію, так і на доставку;
  • широкий асортимент лінз, розчинів та аксесуарів;
  • можливість замовлення з доставкою додому.
     

У магазині доступні усі новинки відомих виробників. Вибирайте кольорові контактні лінзи та діоптріями або без, радуйте себе змінами у зовнішності, приємно дивуйте оточуючих.