Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Як покращити свій зір?

Як покращити свій зір?

Як покращити свій зір?
 

На жаль, проблеми із зором зустрічається у величезній кількості людей, що у свою чергу помітно погіршує якість життя, не дозволяючи займатися улюбленою справою. Звичайно, медицина та офтальмологія у свою чергу надає чимало різних способів, завдяки яким можна покращити зір, але який із них вибрати?

Тимчасове покращення зору

У цьому випадку маються на увазі пристрої, які тимчасово покращують зору, сюди входять як окуляри, так і контактні лінзи. Тут слід зазначити, що з одного боку окуляри можуть благотворно впливати на зір у перспективі, але з іншого боку – за рахунок того, що око в окулярах рухається не настільки інтенсивно, можуть спостерігатися навіть погіршення, адже м'язи згодом через брак активності. деградують.

Що ж до лінз, то вони мають трохи кращий ефект, при цьому не викликають дискомфорту, принаймні, якщо носити їх правильно. Як варіант вас можуть зацікавити одноденні лінзи, які створені спеціально для тих людей, які не мають можливості займатися правильним доглядом за лінзами, наприклад, мандрівників і туристів.

Якщо ви вирішили і собі купити одноденні лінзи, тоді рекомендуємо відвідати інтернет-магазин SkladLinz, де на вас чекає величезний вибір лінз, як для одноденного носіння, так і для тривалого використання. До речі, відразу можна купити і кольорові, і навіть карнавальні лінзи, що непогано підкреслить ваш образ, якщо ви зібралися на якусь тематичну вечірку.

Існують і лінзи, що дозволяють коригувати астигматизм, тому ваш офтальмолог, якщо у вас є така проблема, може порадити вам придбати подібні лінзи. Також в інтернет-магазині SkladLinz  можна купити лінзи, які допомагають за так званої «старечої далекозорості» — пресбіопії.

Лазерна корекція

В наш час існує спосіб виправлення проблем із зором під назвою лазерна корекція. Сама по собі процедура не є складною з практичної точки зору, процес займе трохи часу, але натомість ви отримаєте можливість бачити повноцінно без будь-яких окулярів та лінз.

Щоправда, є у цьому методі кілька недоліків, один із яких – висока вартість. Разом з цим лазерна корекція не лікує суть проблеми, а лише позбавляється людини симптомів: зір від цього не перестане погіршуватися!