Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Як вибрати кольорові лінзи для очей?

Як вибрати кольорові лінзи для очей?

Як вибрати кольорові лінзи для очей?

Погляд - це природна прикраса кожної людини. Сучасні оптичні вироби допомагають зробити очі ще виразнішими, виділивши унікальність малюнка райдужної оболонки, тимчасово змінити їх колір або підібрати відтінок, більш відповідний загальному зовнішньому вигляду. Пробуючи різні варіанти, і кожного разу створюючи новий образ, можна побачити, як природна краса перетворюється і розкривається в новому світлі, відчути себе іншою людиною, відчути впевненість у собі та комфорт, найповніше розкрити внутрішню натуру та характер.

Замовити кольорові лінзи а Україні можна на сайті SkladLinz. Інтернет-магазин знаходиться в топі серед аналогічних порталів завдяки бездоганній репутації, широкому асортименту та низьким цінам. Детальніше про кольорові лінзи для очей – за посиланням на сайті.

Класичні кольорові лінзи пофарбовані насиченим пігментом, що повністю перекриває натуральний колір очей. Вони підходять як тим, хто має світлі очі, наприклад блакитні чи сірі, і власникам темних очей – карих чи темно-зеленых. Але варто мати на увазі, що зробити світлі очі темнішими простіше, ніж темні – світлими. Однак все індивідуально, якщо ви звернетеся за допомогою до фахівця, він підбере для вас відповідне рішення. До речі, лікар також переконається, що у вас немає протипоказань до носіння лінз, тому підбір виробів рекомендується розпочати з консультації офтальмолога.

Вікові обмеження та безпека:

  1. Кольорові лінзи від провідних фірм-виробників також безпечні, як і звичайні контактні лінзи;
  2. Барвник укладений усередині лінзи та не контактує з рогівкою;
  3. Не змінюють кольору і не викликають звикання;
  4. Можуть використовуватися в будь-якому віці, якщо людина досить свідома для того, щоб дотримуватися правил носіння контактних лінз.