Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Карнавальні лінзи (crazy) на Хелловін: які вибрати

Карнавальні лінзи (crazy) на Хелловін: які вибрати

Карнавальні лінзи (crazy) на Хелловін: які вибрати


Хелловін – свято, яке до нас прийшло із Заходу. Але з кожним роком він набирає все більшої популярності серед наших співвітчизників. Можливість показати свій творчий підхід до вибору образу – улюблене заняття молоді. Адже Хелловін тільки за сміливі та безшабашні експерименти. У день цього свята можна з'явитись на вулиці так, як забажає твоя душа. І благо, сучасні магазини допомагають у цьому і надають молоді достатньо продуктів для того, щоб зробити свій образ Хеллоуїна дійсно цікавим і реалістичним.

Так, дуже часто молоді люди при створенні образу на Хелловін звертаються до лінз. Останні допомагають зробити грим ще цікавішим. Фахівці радять придивитися до карнавальних crazy лінз, які ідеально підходять для макіяжу в хеллоуїнському стилі.

Карнавальні лінзи (crazy) на Хелловін

Карнавальні лінзи (crazy) на Хелловін: які вибрати
Карнавальні лінзи перетворять будь-який ваш мейк-ап на справжній шедевр. А все завдяки різноманітності видів лінз. Так, існують кольорові, які можуть бути яскравими або навіть кислотними відтінками, у тому числі і з нанесенням малюнка. Також є лінзи нестандартної форми, які візуально змінюють зіницю або рогівку. Прикладом тому котяче або зміїне око. Є також клубні лінзи, які з'явилися порівняно недавно у продажу. Вони чудово підходять для використання в ультрафіолетовому освітленні та дозволяють очам світитися у відповідних умовах.

Правила використання


Ви повинні розуміти, що карнавальні лінзи - це не лікувальний варіант, а косметичний. Фахівці наполегливо рекомендують їх не носити в нічний час доби, а вдень одягати не більше, ніж 6-8 годин. В іншому випадку можуть бути ускладнення, а саме: опік рогівки та погіршення гостроти зору.

Також слід враховувати те, що карнавальні лінзи можуть частково обмежувати огляд, що можливо при розширенні або звуженні зіниць.