Щодня, с 11:00 до 20:00
+

Інтернет-магазин контактних лінз. Контактні лінзи, кольорові лінзи | Skladlinz

Інтернет-магазин контактних лінз. Контактні лінзи, кольорові лінзи | Skladlinz

Інтернет-магазин контактних лінз Skladlinz

Контактні лінзи — універсальний, а іноді й незамінний метод корекції зору. Інтернет-магазин контактних лінз "Skladlinz " пропонує замовити засоби контактної корекції зору від світових виробників, відомих надійністю та якістю. Спираючись на рекомендації офтальмолога, власні уподобання та спосіб життя, обирайте той вид лінз, який підходить саме вам.

Контактні лінзи за часом носіння

Обираючи лінзи, в першу чергу зверніть увагу на строк носіння, відштовхуючись від власних потреб:

  1. Одноденні контактні лінзи викидають одразу після використання (8-16 годин). Найбільш гігієнічні та безпечні, не потребують зберігання й догляду. Підійдуть:
    • для носіння час від часу;
    • для мандрівок, відвідування басейну, занять спортом;
    • коли немає можливості доглядати за КЛ;
    • для дітей та підлітків.
  2.  Двотижневі лінзи. Матеріал чудово пропускає кисень до рогівки, поверхня зволожена. За такий короткий термін використання не накопичуються білкові відкладення у великій кількості. Потім ми просто замінюємо лінзи, тому нема потреби у ферментному очищенні. Дешевші за одноденні та комфортніші за лінзи на 30 днів.
  3. Лінзи на 30 днів — доступніші за ціною, не потрібна надто часта заміна, при правильному носінні та догляді знадобляться 12 пар на рік. Щомісячні лінзи зберігають у контейнері, очищають механічно за необхідності. Ціна нижче одноденних чи двотижневих, комфортні весь період носіння.
  4. 30 днів не знімаючи — лінзи безперервного носіння із силікон-гідрогелевих матеріалів: зволожені й пропускають набагато більше кисню до рогівки (до 175 Dk/t). На ультрагладкій поверхні не затримуються відкладення. Забудьте, що ви користуєтесь контактною корекцією, і насолоджуйтесь 100% зором, не боячись заснути в лінзах та не переймаючись регулярним доглядом.
  5. Квартальні лінзи розраховані на 3 місяці. Використовуються тільки у денному режимі. Потребують дезинфікування й очищення багатофункціональними розчинами, регулярного глибокого очищення ферментними засобами.
  6. Традиційні лінзи — піонери контактної корекції зору. Їх використовують, головним чином, через довгий термін експлуатації — 6-12 місяців. Дезінфікують багатофункціональними розчинами та глибоко очищують ферментними таблетками. Ці лінзи, як і будь-який інший вид КЛ, не можна переношувати й обов’язково слід знімати на ніч. Вони не призначаються первинним пацієнтам

Види контактних лінз за функціональним призначенням

  • Для корекції гостроти зору — короткозорість, далекозорість.
  • Торичні — КЛ для корекції астигматизму. Одночасно коригують астигматизм та короткозорість чи далекозорість. Підходять астигматикам, які ведуть активний спосіб життя, незамінні при високому ступені астигматизму, коли пацієнт не переносить окуляри. Торичні лінзи коригують не тільки фронтальний, а й периферійний зір, чого неможливо досягти за допомогою корекції окулярами.
  • Мультифокальні контактні лінзи коригують пресбіопію (вікову далекозорість). Декілька оптичних зон лінзи коригують зображення на різних відстанях. В мультифокальній контактній оптиці пацієнт бачить однаково добре на різних дистанціях, не потрібні дві пари окулярів: щоб бачити поблизу та «для далини».
  • Контактні лінзи с УФ-фільтром захищають очі від ультрафіолету, шкідливого не тільки у теплі пори року. З діоптріями та без, зовнішньо не відрізняються від звичайних. Незамінні на відпочинку, на змаганнях, у туристичних походах, на морі.
  • Кольорові контактні лінзи, візуально збільшують очі, роблять погляд яскравішим, підкреслюють чи повністю змінюють натуральний колір очей. З діоптріями та без; приховують дефекти райдужки, бельмо, виглядають природно.
  • Карнавальні КЛ — crazy лінзи, які забарвлюють райдужку у фантастичні кольори, іноді візуально змінюють форму зіниці. Створюють сміливий образ на карнавалі чи тематичній вечірці: котяче око, червоні очі вампіра, біла зіниця тощо.

З чого роблять контактні лінзи

  1. Гідрогелеві — утримують і пропускають вологу, тому комфортні у використанні, до них очі швидко звикають. Крім того, цей тип лінз рекомендують пацієнтам із діагностованою непереносимістю силікону.
  2. Силікон-гідрогель вирішує проблему сухості очей, до рогівки поступає більше кисню — очі «дихають». За призначенням офтальмолога допускається носіння у гнучкому й пролонгованому режимах. Рекомендують тим, хто тривалий час знаходиться у несприятливих для очей умовах: кондиціоновані, опалювані, задимлені приміщення, робота у нічний час, довготривале перебування перед монітором комп’ютера тощо.
  3. Hyper Gel — інноваційний біосумісний матеріал, який за рівнем вмісту вологи максимально підходить рогівці, імітує ліпідний шар слізної плівки. Очі зволожені й до них надходить кисень.

Популярні бренди контактних лінз на сайті Skladlinz

  • Alcon Ciba Vision — міжнародна компанія, яка виробляє надтонкі контактні лінзи: щоденні, щомісячні, кольорові, торичні, мультифокальні, а також засоби догляду за ними.
  • Bausch & Lomb — найбільший виробник контактних лінз та багатофункціональних розчинів із постійно зростаючим ринком збуту. Виготовляє силікон-гідрогелеві та гідрогелеві лінзи: квартальні, щомісячні, одноденні, для корекції астигматизму, пресбіопії.
  • Британський бренд Sauflon виготовляє силікон-гідрогелеві лінзи підвищеного комфорту із високим вмістом води: щомісячні, одноденні й традиційні з уф-фільтрами.
  • MAXIMA Optics — міжнародна компанія, яка спеціалізується на виробництві контактної оптики, засобів із догляду за нею та супутніх аксесуарів. Виготовляють силікон-гідрогелеві та гідрогелеві КЛ різних режимів носіння із екологічних біосумісних матеріалів.
  • CooperVision — американський виробник контактних лінз та супутніх товарів за власними запатентованими технологіями. Виготовляє асферичні одноденні та щомісячні КЛ; кольорові лінзи; для корекції пресбіопії, астигматизму.
  • Johnson & Johnson — американський холдинг, який розробляє та виготовляє медичні препарати, санітарно-гігієнічні та косметичні товари, медичне обладнання. Випускає контактні лінзи під брендом Acuvue: двотижневі та одноденні.
  • EyeMed Technologies — італійський виробник косметики та засобів контактної корекції зору преміум-класу. Виготовляє: прозорі квартальні КЛ; кольорові лінзи для темних та світлих очей.
  • Південнокорейська компанія Interojo виготовляє контактні лінзи асферичного дизайну за технологією High Definition із полімерних матеріалів. В асортименті: щоденні, щомісячні, квартальні, на 8-10 місяців; кольорові та карнавальні.
  • Компанія OKVision випускає одноденні та планової заміни, традиційні, кольорові та карнавальні м’які контактні лінзи, а також засоби догляду за ними. Бренд відомий біосумісними та екологічними продуктами.

Засоби з догляду за лінзами

Щоб комфортно та безпечно користуватися засобами контактної корекції, важливо правильно та вчасно за ними доглядати, дотримуватися правил гігієни. Призначаючи контактні лінзи, лікар-офтальмолог не тільки підбирає засоби, які підходять вашому типу лінз, але й консультує, як правильно ними користуватися. Двотижневі та місячні лінзи дезінфікують багатофункціональним розчином. КЛ планової заміни очищують механічно й проводять глибоку очистку ферментними засобами.

Офтальмологи радять використовувати зволожуючі краплі для очей: вони допомагають адаптуватися до МКЛ, усувають дискомфорт, подразнення та сухість.

Якщо одноденні лінзи після використання одразу ж викидають, то інші види контактної корекції потрібно регулярно очищувати та зберігати. Для цього придбайте наступні аксесуари:

  • контейнер, щоб зберігати і не переплутати праву КЛ з лівою;
  • спеціальний пінцет із силіконовими наконечниками, щоб не пошкодити лінзи при витяганні із контейнера чи упаковки;
  • зйомники-присоски — знімайте та одягайте лінзи зручно і безпечно для очей та для самих лінз;
  • дорожній набір, щоб усе необхідне зберігалося чистим та цілим у мандрівках.

Слідкуйте за чистотою аксесуарів, дезінфікуйте КЛ багатофункціональним розчином та регулярно замінюйте після закінчення допустимого терміну використання на нову пару.

Все необхідне для догляду за лінзами наявне в асортименті інтернет-магазину Skladlinz .

Підбір лінз і доставка по Україні

Уперше підбирати засоби контактної корекції слід тільки пройшовши повну діагностику в офтальмолога. Лікар підбере діоптрії та визначить радіус кривизни, призначить підходящий вид КЛ та порадить засоби з догляду за ним.

В деяких магазинах оптики пропонують послугу примірки кольорових лінз, щоб підібрати відповідний колір і впевнитися в тому, що лінза органічно перекриває райдужку. Це особливо важливо для темних очей: карих, чорних, темно-зелених.

Замовляйте корекційні та кольорові лінзи за готовим рецептом в інтернет-магазині Skladlinz !

Лінзи та засоби догляду зі знижкою!

Інтернет-магазин Skladlinz регулярно проводить акції для своїх клієнтів. Слідкуйте за оголошеннями на сайті та ловіть товари за зниженою ціною у розділі “Акції та знижки”. А краще підпишіться на розсилку, щоб першими дізнаватися про новинки та вигідні пропозиції від інтернет-магазину.

Користуйтесь функцією порівняння на сайті Skladlinz : не треба перемикатися між вкладками та вікнами — оберіть кілька товарів різних типів чи виробників та у зручному форматі переглядайте характеристики: матеріал, вартість, параметри. Для цього додайте товари у розділ “Порівняння”, натиснувши на спливаючу іконку, та перейдіть у відповідний розділ.