Щодня, с 11:00 до 20:00
+

SkladLinz - інтернет-магазин кольорових контактних лінз Україна

SkladLinz - інтернет-магазин кольорових контактних лінз Україна

SkladLinz - інтернет-магазин кольорових контактних лінз Україна

Запітнілі стекла, відсутність природності вигляду та інші недоліки окулярів можна прибрати за допомогою представленого товару. Тим більше що інтернет-магазин контактних лінз Україна пропонує сучасні позиції, які ви не відчуватимете при носінні.

Основні параметри контактних лінз


Якщо ви не знаєте які лінзи купити, то рекомендуємо ознайомитися з основними параметрами товару. Подивіться на характеристики, що вимагають уваги (всі вони вказані на сторінці кожної окремої позиції):

  • Вологовміст - доходить до 100%;
  • Захист від УФ-променів — зберігає очі від раку;
  • Термін використання - ви можете купити лінзи на місяць, тиждень або 1 день;
  • Кисневопроникність - чим параметр вище, тим елементи краще дихають, а очі менше втомлюються. Показник варіюється від 26 до 175 Dk/t.

Важливо! Вологість і повітропроникність треба підбирати і в залежності від матеріалу. Так гідрогелевий продукт із параметром у 50% часто більше подобається людям. Початківцям ми рекомендуємо замовити в інтернет-магазині дешеві лінзи із середніми параметрами на кшталт 86-100 Dk/t та вмістом вологи 54%.

Замовити лінзи для зору


Ви можете отримати доставку лінз в інтернет-магазині, відштовхуючись від наступних видів товару:

  • Звичайні - коригують зір;
  • Астигматичні - видаляють дефекти, що викликаються однойменним відхиленням;
  • Мультифокальні – усувають недоліки при пресбіопії.

Знайте, ви можете придбати лінзи з доставкою, що працює з 16 до 22 год. Це дозволить отримати товар у будній день після роботи.

Де придбати кольорові лінзи?


В асортименті великий вибір позицій зміни тону очей. Яскравими представниками є лінійки ELITE lens, Air Optix Colors, ILLUSION GEO, FreshLook та ін. Ви також зможете купити лінзи без діоптрій. Для цього виберіть вподобаний товар і встановіть у вікні параметр на 0.00.

Додаткові товари для зору


Де купити лінзи ви знаєте. Ще тут вдасться замовити супутню продукцію. Подивіться, що ми пропонуємо:

  • Краплі — допомагають боротися з сухістю, почервонінням і роздратуванням. Також у продажу антибактеріальні позиції для тих, хто переживає можливість занесення інфекції. Подивіться докладніше у відповідному розділі;
  • Рідини - в магазині ви зможете купити розчин для лінз в ємностях від 18 до 360 мл;
  • Аксесуари — у категорії знаходяться дорожні набори (косметички), пінцети та контейнери для зберігання. Останні треба міняти один раз на місяць.

Плюси інтернет-магазину кольорових контактних лінз

 

Виробники: вам запропоновано замовити контактні лінзи від марок з USA та EU. Тут не продається товар від сумнівних брендів. Подивіться, з ким ми співпрацюємо:

Alcon — найбільша марка із США, що випускає професійне обладнання для лікування зорових органів. У її розпорядженні понад 19 тис. працівників та передову техніку. Тому замовити жорсткі лінзи або ін продукт від даної марки - надійне рішення. Їй належить лінійка Freshlook, Dailies та ін;
CooperVision — вона ж Sauflon. Американська компанія випускає легендарну серію Clariti Elite, а також пропонує купити недорогі лінзи Proclear. Працює з 1980 р.;
Bausch & Lomb — виробник захисних рідин із США;
Johnson & Johnson — їх товар випускається з логотипом Acuvue.
Це лише низка компаній, доступних на сайті.

Вартість: ми працюємо з 2007 року. Сьогодні поставки реалізовані безпосередньо від дистриб'юторів, що дозволяє клієнтам купити лінзи за найнижчою ціною в Україні. Набагато важливіше, що тут ви захищені від контрафакту, а отже, і шкоди для здоров'я.